Mit tegyek? 16/l (lent)
Pszichológia érdekel?
Lehet hogy még nem próbáltál ki mindent!
Próbálj meg minél több mindenbe bele kóstolni egy picit,hátha valami megtetszik!
Amúgy nem egyedüli csaj vagy aki a csöpögős filmeket szereti szerintem :) Amúgy elképzelhető hogy csak rossz közegben vagy...Még csak 16 vagy,nem tagadom nekem barátaim nem is voltak szakközépig,valaki meg huszonévesen a melóhelyen ismeri meg az igazi barátját vagy később vagy előbb.
Ha tényleg érdekel a pszichologia akkor nézz egy picit utána,hátha van olyan hely ahol tágíthatod picit a tudásodat a témával illetően,pl ha van valahol továbbképzés vagy tanfolyam vagy esetleg valami más...
Ezeken kívül más tényleg nem érdekel?
Senkit nem érdekel? Dehogynem. Ezért van az egyetemeken, bölcsészkaron nyelvészet és irodalom. Ne feszélyezzen az, hogy ez mást nem érdekel, ez a te életed. Ha ezeket tényleg szereted, akkor ahogyan azt az előzőek is javasolták keress olyan dolgokat, amik ehhez kapcsolódnak.
Irány a könyvtár, netes oldalak, ahol ezekről tudsz beszélni/beszélgetni (moly.hu pl.)
Vannak emberek, akik ezeket szeretik, de valószínű nem a környezetedben. Ez nem jelent semmit. Főleg úgy, hogy itt az internet. A lényeg, hogy nem benned van a hiba :)
Jól mondja az előttem szóló: apránként kiderült, hogy sok figyelemre méltó téma érdekel téged. És mi a helyzet, ha nem filmet nézel, hanem a szabadban vagy? Kirándulás, strand? Természetet, növények, állatok, erdők, vizek érdekelnek, képes vagy megszeretni egy fát, egy állatot? Imádni, hogy éppen kisüt a nap?
Vagy odakint lenni rossz, kényelmetlen érzés? Mivel pszichológiát is olvasol, nem kell különösebben emlékeztetnem téged, hogy ez már azért kisebb lelki zavar jele lenne. ( Csak nehogy most elkezdj rá gyógyszert szedni, mert azzal kivégeznéd magad !)
Úgy gondolom, kérdésedben az utolsó két szó a lényeg: " nincsenek barátaim".
Sok embert ismertem, akiket aztán tényleg nem érdekelt az égvilágon semmi ( még a kötelező olvasmányokat is zanzásítva olvasták el), mégis egyik buliból a másikba röpködtek, vagy ha nem ott voltak, akkor kirándultak osztállyal, nyaraltak rokonoknál, osztálytársaknál, még a Télapó szánkóját is lestoppolták.
Azt is írod, hogy igazából semmit se tudnál mesélni a versekről, zenékről és a többiről. Ezt nem nagyon hiszem el. De ha így van, sok műről találhatsz 2-től y oldalig terjedő elemzéseket, sőt, némi szerencsével akár vitákat is az interneten. Szerintem sok ember szívesen keresné a társaságodat, csak láthatatlan karokkal távol tartod őket. A nagy kérdés, hogy miért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!