Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Élő háttérképek számítógépre?

Élő háttérképek számítógépre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan alkalmazást/oldalt keresek, ahol találhatok mozgó háttérképeket. Előre is köszönöm!

2020. ápr. 18. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Google
2020. ápr. 18. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Igaz, de már több oldalt is végig néztem rajta. Az egyik tele van vírusokkal, a másik egy teljesen kamu oldal. Ami pedig az alkalmazásokat illeti, szintén nem jártam sikerrel, hiába kerestem egy jót. Azért köszi!
2020. ápr. 18. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

beírod: gif wallpaper 1080 vagy animated wallpaper stb

amit kidob az van, max megnézed azokat az oldalakat ahol kidobott ilyet.

2020. ápr. 18. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

ha tudsz nélküle élni akkor inkább hanyagold... más programoktó vesz el erőforrást az, hogy mozgatja a képet a gép.

közben meg elényitsz 1-2-3-4 ablakot, tehát nem is látod a háttérképet..... :)

2020. ápr. 18. 23:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen! Én tudok nélküle élni, az egyik barátom keres. Én is mondtam neki, hogy ez hülyeség, de ragaszkodik hozzá. Köszönöm még egyszer!
2020. ápr. 19. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Tudtok ajánlani számítógépre jó zeneletöltő alkalmazásokat?

Már nagyon sokat kerestem, de nem találtam semmi jót. A gépről pedig az mp3 lejátszómra tölteném fel

Van olyan nyomtató, amihez nincs szükség számítógépre?

Ez lehet elég hülye kérdés, de én nem értek hozzá. Nincs számítógépem csak tabletom meg okostelefonom. Viszont jó lenne ha tudnék nyomtatni róluk. Van olyan nyomtató amivel ez megoldható lenne? A válaszokat előre is köszönöm!

Megérné nekem laptopról asztali számítógépre váltani?

Van most egy 300.000 forintos laptopom asus rog mondhatni gamer. Csak játékra használom és azért vettem laptopot hogy tudjam hordozni de igazán megvallva nem megyek sehova itthonról mindig itthon használom. Az a baj a géppel hogy a játékok amik vannak nekem nem az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!