Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez levonhatta a pénzemet?

Ez levonhatta a pénzemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyik este az történt, hogy megnéztem az xbox live store-ból a Call of Duty Advanced Warfare-nak a DLC 4 pack-ját. Meg is vettem, de bebugolt. Az volt, hogy elkezdte tölteni de a végénél nem hagyta abba a letöltést. Ki is kapcsoltam az xbox-ot de azután meg eltünt. Meg is néztem a Microsost fiókomat és azt írta, hogy 4-szer megvettem DE oda mellé meg azt írta, hogy: ELUTASÍTVA. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez levonta a bankkártyámról a pénzt??? Mert elég sok lenne az ár.

U.I.:MA megnéztem az xbox-ot és azt írta a hard drive-be, h dlc 4 és egy felkiáltójel!

Előre is köszönöm a választ!

2016. jún. 27. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehúztak, a pénzt levonta, de nem adott érte semmit...
2016. jún. 28. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Vírust kaptál, futtass le vírusirtót.
2016. jún. 28. 11:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Hogyan huzzam le?
2016. jún. 28. 13:50
 4/8 A kérdező kommentje:
*Hogyan futtasam le?
2016. jún. 28. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem trollkodott csak...
2016. jún. 30. 05:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg még azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet ezt kijavítani, hogy újra vásárolhassak...
2016. júl. 6. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Fejezd be a trollkodást.
2016. júl. 8. 10:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Milyen trollkodást?
2016. júl. 8. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!