Ilyen tükröződéses képet nehéz csinálni? Valaki le tudná írni hogyan kell?
A példát csak azért hoztam fel, mert egy nagyon egyszerűnek tűnő feladat egy laikus számára. Leteszek egy zöld üveget egy zöld papírlap elé és klikk.
Ők szürke elé tették, s szűrők kerültek a vakukra, fénykádakra, optikára. Az üveg le lett fújva matt lakkal, hogy ne tükröződnek benne a lámpák.
Maszkolással le lett fújva fényes lakkal, hogy azért legyen, ahol mégis csillog stb.
A mutatott képen az ad feladatot, hogy a tükröződés pontosan be legyen állítva, erőteljes, tiszta, telített legyen a kép a poharakban is.
"hogy ami a lényeg a képen, az nem tükröződés."
Ez jópofa volt :)
Gyerekek nem értem én ezt a cirkuszt a válaszok között.
Az első sima szerkesztett kép, ráadásul távolról sem esztétikus, pontosabban elég huééadék. Ha már szóba kerültek a klasszik fotós technikák, hasonlót elég alap fogásokkal meg lehet oldani pl. a papír nagyításkor egy kivágott maszkkal módosítva a megvilágítást.
A második, 3 poharas kép sima 1 kattintás.
Játékhoz ajánlom: gömb alakú villanykörtének szedjétek le a menetes részét és töltsétek meg vízzel, az eredmény egy hatalmas üveggolyó :)
További csámcsognivaló a nálam is tájékozatlanabbaknak az egykattintásos és a kétnapos fotók ingoványos határáról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!