Visszakaphatom a pénzem? Vagy muszáj levásárolni?
Lehet, hogy a Media Markt korrekt cég, de a kérdező nem korrekt.
Decemberben vesz valamit, amiről azonnal kiderül, hogy hibásan (nem is kicsit!) működik, és júniusban viszi vissza?!
Vagy úgy hazudik, mint a vízfolyás, vagy egyszerűen rosszindulatú - a hibás terméket ugyanis a legtöbb cég ÁSZF-e szerint minél előbb vissza kell vinni. A fél év nem minősül minél előbbnek.
Valóban csak most értünk oda vele, de munka és pici gyerekekkel nem igazán utazgatunk direktbe ilyenek miatt.
A véleményed egyébként elfogadom, de kulturáltabban is kifejezhetted volna magadat. Ahogy ismeretlenül én sem minősítek senkit, úgy megkérlek te se tedd.
Nem mondtam semmi minősíthetetlent, mindössze kijelentettem, hogy vagy hazudsz, vagy rosszindulatú vagy - és ehhez tartom is magam.
Nevetséges, hogy minden lustaságot és nemtörődömséget ráfogtok a gyerekre. Ez egyszerű lustaság, beleszarás. Ha akartad volna, vissza tudtad volna vinni még decemberben, erre komolyabb öszegben mernék fogadni.
Nincs ebben semmi kulturáltalanság, vállalom a véleményemet, és nem szidtam senkidet.
Csak érdekességképpen, idézet a MM ÁSZF-éből:
---
2. melléklet
A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató
Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni.
---
Tehát gyakorlatilag megszegted az ÁSZF-et, így a MM nyugodtan mondhatná akár azt is, hogy csinálj a fényképeződdel amit akarsz.
Nyilván nem fogják, mert elég nagy cég ahhoz, hogy ne vágja őket földhöz egy ekkora veszteség, de ez a hozzáállás a vevő részéről akkor is bicskanyitgató...
"Teljesen mindegy mit írsz."
Tudom, nem fogsz megváltozni. Nem is reménykedtem abban, hogy belátod, hogy milyen visszatetsző a hozzáállásod.
Azt is írtam, hogy ki fogják cserélni. Ekkora cég ritkán szokott leállni hülyékkel vitatkozni.
Az egy hónap alatt valószínűleg megpróbálták a gyártónál elintézni a garanciális javítást vagy cserét de mivel fel évvel elestek ezért közöttiek őket. Ez persze téged ne zavarjon. Neked gyereked van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!