Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi értelme ablakot tenni a...

Mi értelme ablakot tenni a mikrohullámú sütőre?

Figyelt kérdés
Nem a sugárzás miatt kérdezem. Ez valami örökség a grillsütőktől? Nincs semmi látnivaló.
2023. jan. 30. 16:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#9 Valóban nem szoktam pizzát, sem más pékárut mikróban melegíteni, de ebben az esetben valóban hasznos lehet.
2023. jan. 30. 17:50
 12/27 A kérdező kommentje:
Grill funkció kizárva, úgy nem ér :)
2023. jan. 30. 17:51
 13/27 A kérdező kommentje:

Valakinek már eszébe jutott, valószínűleg nem sok sikerrel, mert 2018-as cikk:

[link]

2023. jan. 30. 18:02
 14/27 Szirty ***** válasza:
86%

"Én ugyan még nem láttam rotyogó levest mikróban"


Akkor bizony sokat kell még tapasztalnod!

2023. jan. 30. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/27 Szirty ***** válasza:

Röviden az eredeti kérdésre a válasz az hogy azért van rajta hogy működés közben megnézhesd mi történik odabent és nem azért mert az téged érdekel.


Ez egy lehetőség a számodra. Ha érdekel nézed, ha nem érdekel nem nézed.

Az ablak ellenére sincs semmi akadálya annak hogy pont úgy viselkedj mint ha nem is lenne rajta ablak.

2023. jan. 30. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/27 anonim ***** válasza:
Jelzem,az én mikrómon is van ablak-kb.annyi látszik hogy ég e bent a lámpa,vagy van e berakva valami.De az,hogy forrásban van a leves,vagy olvad a sajt,az nem látszik.És ezen az sem segít ha megpucolom az üveget....
2023. jan. 30. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/27 anonim ***** válasza:
#16, ha te nem látod, hogy olvad a sajt a melegszenya tetején, akkor komoly baj van vagy a látásoddal, vagy a mikróddal. Vagy a sajttal.
2023. jan. 30. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Azért ott ablak, hogy lássuk a macskát szétpukkanni:DDD
2023. jan. 30. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/27 anonim ***** válasza:
Én például a petrezselymes újkrumplit is mikróban csinálom, mert úgy nem kell folyamatosan kevergetni. Krumli, só, petrezselyem, vaj és egy lefedett jénaiban beteszem 100% teljesítményen forogni vagy 5 percet. Aztán kiveszem, átkeverem, és visszeteszem, de már figyelve. Amikor a gőz elkezdi emelgetni a fedőt, akkor 100%-ról visszaveszem 20% körülire a teljesítményt, mert feleslegesen pocsékolom az áramot, ha már forráspontig melegedett. Ekkor kell még neki alacsony fokozaton vagy 5-6 perc és kész van. Ha nem lenne ablak, nem látnám, mikor éri el a forráspontot a bent lévő kaja.
2023. febr. 1. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/27 A kérdező kommentje:
#19 Erre valóban jó, de szerintem próbáld ki egyszer, hogy pont 5 perc után veszed vissza anélkül, hogy ránéznél, mert gondolom, mindig ugyanannyi idő alatt forr fel ugyanakkora mennyiség.
2023. febr. 1. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!