Miért nem ég az izzó a hűtőben?

válasza:

válasza:Vegyél bele egy ilyet:
Nekem hasonló van, de simán a szekrényajtót érzékeli, mágnes nélkül, és ceruzaelemes. De biztos találsz néhány félét, ha keresgélsz.

válasza:

válasza:

válasza:3. Neked se sok fogalmad van hozzá.
Egy kapcsolót nem lehet úgy bekötni hogy forditva működik.

válasza:"Egy kapcsolót nem lehet úgy bekötni hogy forditva működik."
Ha SPTD (váltó) érintkező van benne, akkor lehet... :)

válasza:Ezért kell ilyen esetben megvizsgálni az izzót is, ami egy plusz infó lehet a hiba okára vonatkozóan.
Jó izzó, más a baj, nem is kell újat venni.
Rossz izzó, veszel másikat. Nem működik. Talán béna voltam, nem tekertem be rendesen?
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Kb 2 hete használom reggelente, eddig semmi másra nem használtam, csak a kotyogós kavéfőzőhöz néhány percre a kisebb korongot. Eddig nem volt semmi furcsa, de ma és tegnap reggel egy idő után pirosodott a korong, sőt ma reggel már kicsit "szikrázott" is, vagy hogy...
14 db led kb , egy megfeketedik és kipurcan , jó kikötöm és átkötöm ,pár hét megint megfeketedik egy másik jó kikötöm, pár hét és jön a harmadik. Nem értem mert minél kevesebb led van benne annál hidegebb de akkor mitől sülnek megy így . Ezek a legmodernebb...
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy van egy Electrolux elektromos beépített sütőnk és izzócsere közben eltört a védőbúra, ami üvegből volt, mikor tekertem ki a helyéből. De nem is csoda, mert az is repedezett volt, hisz vagy 8 éve nem volt vele gond. Mostanra...
Kiégett egy alig egy éves LED égő. Úgy hallottam multiméterrel le lehet ellenőrizni, hogy annak van-e baja vagy a foglalatnak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!