Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért van egy a konnektorba...

Miért van egy a konnektorba bedugott, de éppen nem bekapcsolt digitális, grilles mikrónak sercegő hangja?

Figyelt kérdés

Vettem használtan egy mikrót, digitálisat, grilleset, igaz márkátlan.

Nagyon szép, nagyon tetszik, szuperül működik. Igazából nagyon szeretem. Viszont van időnként egy furcsa sercegő hangja. Csak úgy. Nincs benne semmi étel, semmi cucc, nincs bekapcsolva egyáltalán, tehát nem kaját melegítünk benne éppen vagy valami, csak ugyebár be van dugva a konnektorba. És így van időnként ez a fura sercegő hangja. Ez mitől van? Meg lehet csinálni vajon? Mert nem szeretném hogy baja legyen, nem szeretnék másikat, mert ez nekem nagyon tetszik, nagyon szeretem.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat üdv

ma 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
A lámpám csinált utoljára ilyet, az kontakthibás volt. Át kellene nézetni, addig is húzd ki a konnektorból, ha nem használod!
ma 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Egy régi TV-készülékhez digitális dekóder van kötve. Mituán kihúzom a TV-t a konnektorból, a dekóder ledje zölden világít. Ez hogy lehet? Nem kellene...

És ezek szerint áramot fogyaszt ilyenkor is? A TV ledjeinél a kihúzás után nem világít semmi. Ha a dekódert a távirányítójával kikapcsolom, utána világít csak pirosan rajta a led.

A konnektorba dugható digitális fogyasztásmérő, vagy a digitális multiméter mennyire pontosan tudja mérni az inverteres készülékek, fogyasztását?

Például inverteres klíma, hűtőszekrény... (Gyanús, hogy a klíma nem fűt, mert elérte a beállított hőfokot, és alapból 80W fogyasztást mér.)

Van-e olyan konnektorba dugható digitális áramfogyasztás mérő, amely Ft. -ban írja ki a W/kWh értékeket? Hol van ilyen?

Ugyanis amiket látok a neten, azok mind külföldiek.(Többnyire kínaiak)Ilyesmire gondolok. (de Ft.)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!