Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elektromos tűzhely esetén mit...

Elektromos tűzhely esetén mit válasszak?

Figyelt kérdés
Csak elektromos tűzhellyel van lehetőségem főzni. Ebből melyik az, amely hosszú távon a leggazdaságosabb? Indukciósat vagy kerámialaposat vegyek (zepter edényünk van). Esetleg van valami konkrét márka és típus, amiben gondolkodhatnánk? Linkeket is szívesen megnézek :) És tudom, hogy "gugli is van a földön", de nagyon összetett a problémám. :)
2011. jún. 6. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én annak idején (9 éve) nem tudtam eldönteni, hogy milyet vegyek, így vettem egy "hibrid"-et. 2 kerámia és 2 indukciós lapja van.


Már megbántam, mert ez volt a legdrágább (akkoriban alig volt még a piacon sima indukciós is)

már kizárólagosan _indukciósat_ vennék. A halogén "kerámialapos" felületeket talán évente kétszer használom.


Az edényeid talpát ha fogja a mágnes, akkor tehetőek indukciósra.

Ha nem... az szívás. Esetleg akkor olyan lehet jó, ami nekem is van.


Használtam már hagyományos villanyt, és gáztűzhelyt is.

Az indukciósnak megannyi előnye van a többivel szemben.


Nekem az jött be.

2011. jún. 7. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 D.O.81 ***** válasza:
Ha zepter edényeid vannak, akkor indukciós.
2011. jún. 7. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!