Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Új kenyérsütőmben eddig...

Új kenyérsütőmben eddig minden alkalommal elég furcsa alakú lett (az amúgy finom és ropogós) kenyér. Leginkább egy cica-fejre hasonlitanak a szeletek (a felső sarkok kiállnak), azaz a kenyér teteje középen behorpad. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi, ezzel rendes kenyeret nem tudsz sütni, mert lassan melegíti fel, és alulról kel meg. Dagasztani nagyon jó, kalácsot sütni nagyon jó.


ha kenyeret akarsz, akkor dagasztasd meg vele (dough program) majd ha kész, borítsd át egy tálra, hagyd újra megkelni, vagdosd be, vizezd be, és tedd be 220 fokos sütőbe 10 percre, majd vedd le 175 fokra 50 percre. A sütőbe tegyél vizet is egy tálban. Elektromos, légkeveréses sütőt használj, a kenyér nagyon jó lesz!

2013. febr. 6. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 fúróferkó ***** válasza:

Túlkelt a tészta.

Ha szép kenyeret akarsz,akkor kézi programot állíts,hagy ki a sütés fázist!Kelesztés után vedd ki ,kicsit dolgozd kézzel és tedd pihenni egy hosszú kosárba,200-220 fokos sütőben süsd 45 percig!a tésztát 5 perc sütés után tegyél egy lábasban vizet a tepsi alá!

2013. febr. 6. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet azzal sütni!

A több só hozzáadásával kísérletezz!

2013. febr. 6. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!