Samsung telefonoknál külön be kell kapcsolni az OTG módot?

válasza:

válasza:Nekem csak egeret kéne rákötni és adatmentést csinálnék samsung A40 elméletileg néztem egy oldalt az OTG oda volt írva
Ezt írja az adatlap "USB Type-C (MTP, OTG)"
5/
És ez kell az egér dologhoz is?Mert egy videón csak rá dugták az átalakítót OTG-t kicsit vártak aztán már ment is az egér.

válasza:6
Biztos. Ha egyszer bekapcsolod, akkor utánna működik. Én is már csak bedugom a C-s pendriveot, s a telefon érzékeli mint másik tárhelyet.

válasza:Csatlakoztatod és működni fog.
Nem kell más, csak az átalakító.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyjából 80 ezer lenne a keret,sajnos nem vagyok telefon ügyben nagy szaki, és nem is találtam ebben a témában friss/aktuális cikket.
Speciális igényem nincsen, legyen minden tekintetben egy igényes, szuper telefon. Illetve általánosságban inkább Samsung, Xiaomi telefonok között nézelődjek? Mit gondoltok?
Mit frissit ilyenkor? Hogyan lehet kikapcsolni? Android 11 one ui 3.1 alatt csinálja ezt a készülék (A40) android 10-nél nem volt ilyen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!