Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone-t használók! Mennyire...

IPhone-t használók! Mennyire működnek zökkenőmentesen a Google szolgáltatásai IOS-en?

Figyelt kérdés
10 évnyi Android használat után váltanék iPhonera (bár még nem 100%, gondolkodom az Xperia 5 III-on is), viszont a Google-nek sok szolgáltatását használom. Nem szeretnék azzal pepecselni, hogy mindent átpakolok az Apple saját appjaiba. Viszont gondolom az iPhone-ok elsősorban az Apple saját alkalmazásaira vannak optimalizálva. A Google csomag mennyire működik normálisan az iPhone-kon? Egyáltalán telepíthetőek? Legfontosabb a GBoard, a Google Asszisztens és a Google Naptár lenne. Külsős eszközök (egy Sony vezetéknélküli fejhallgató és egy Samsung okosóra) használhatóak rendesen vele?

2021. nov. 29. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Tökéletesen.

Üdv: iPhone Xs-ről.

2021. nov. 29. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Jobban működik mint androidon, itt nem ragadnak be a gapps-ok sem.
2021. nov. 29. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is jobban működnek. YouTube és Google Fotók
2021. nov. 29. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Jobban
2021. nov. 29. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Rendszer szinten be tudsz lépni a google acc-odba (többe is), így a gyári appban is megjelenik a levelezés, naptár, stb. De a google saját appjai is letölthetőek. Egy appban kell csak belépni, onnantól mindegyik google appban be vagy lépve.

Gboard van.

Az asszisztens asszem csak amerikai AppStoreból érhető el.

2021. nov. 29. 17:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. nov. 29. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Jól működnek, iphone xr-en.
2021. nov. 30. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem működik a Google fiókom telefonon?

Már egy hete nem tudom használni a fiókomat telefonon, mert hiába próbálok belépni, mindig be is írom a jelszavamat, de olyan, mintha nem lépne be. Semmi google alkalmazás nem működik, számítógépen viszont minden jó. Más e-mail cím sem működik a telefonon. Androidos telefon.

Google Pixel 4a: árulnak ilyet Mo-n olyan helyen, ahol meg lehet nézni, kézbe lehet fogni?

Látom az Alzánál van, csak nem tudom ki is van-e téve a bemutatóteremben.

Olcsó, de még használható okostelefon Android-al s Google Play-el. Ajánlanátok?

Anyánmak kellene új telefon, mert a mostani nagyon haldoklik. Semmi extrára nem használná (csak telefon, SMS, YouTube, fényképezés s hasonlók), viszont ezeket jól teljesítse évek múlva is.Amiket eddig néztem (Sorry a román eMAG-ért, de onnan kell rendeljük):Xiaomi...

Jól tudom,hogy a google camera leginkább a snapdragon chipekkel kompatibilis?

Nézegettem most a xiaomi telefonokat és azt vettem észre az a kategória amit nézegetek egyre többet fordul elő mediatek chipel nos nekem is az van fut rajta a google camera de bizonyos dolgok nem működnek vele vagy kicsit szaggat az élőkép.Viszont régebben volt egy...

Nokia G10 telefonon hogy lehet törölni a főképernyőn lévő Google search sávot?

Sajnos a hosszan nyomom - törlöm itt nem működik, és nem találtam más opciót sem rá.

Hogyan lehet megszabadítani a google fiókot, gmail-t a vírustól?

1 probléma:Hetek óta nem jönnek át az e-mailek a gmailemre(csak androidon figyelem),teli van a tárhely. Töröltem fotókat a tárhelyről meg vagy 1000 e-mailt. 2 probléma: Az orvosommal emailben kommunikálunk,de mivel napok óta nem reagált, tegnap felhívtam. Ő jelezte...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!