IPhone-t használók! Mennyire működnek zökkenőmentesen a Google szolgáltatásai IOS-en?

válasza:

válasza:

válasza:Rendszer szinten be tudsz lépni a google acc-odba (többe is), így a gyári appban is megjelenik a levelezés, naptár, stb. De a google saját appjai is letölthetőek. Egy appban kell csak belépni, onnantól mindegyik google appban be vagy lépve.
Gboard van.
Az asszisztens asszem csak amerikai AppStoreból érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Már egy hete nem tudom használni a fiókomat telefonon, mert hiába próbálok belépni, mindig be is írom a jelszavamat, de olyan, mintha nem lépne be. Semmi google alkalmazás nem működik, számítógépen viszont minden jó. Más e-mail cím sem működik a telefonon. Androidos telefon.
Látom az Alzánál van, csak nem tudom ki is van-e téve a bemutatóteremben.
Anyánmak kellene új telefon, mert a mostani nagyon haldoklik. Semmi extrára nem használná (csak telefon, SMS, YouTube, fényképezés s hasonlók), viszont ezeket jól teljesítse évek múlva is.Amiket eddig néztem (Sorry a román eMAG-ért, de onnan kell rendeljük):Xiaomi...
Nézegettem most a xiaomi telefonokat és azt vettem észre az a kategória amit nézegetek egyre többet fordul elő mediatek chipel nos nekem is az van fut rajta a google camera de bizonyos dolgok nem működnek vele vagy kicsit szaggat az élőkép.Viszont régebben volt egy...
Sajnos a hosszan nyomom - törlöm itt nem működik, és nem találtam más opciót sem rá.
1 probléma:Hetek óta nem jönnek át az e-mailek a gmailemre(csak androidon figyelem),teli van a tárhely. Töröltem fotókat a tárhelyről meg vagy 1000 e-mailt. 2 probléma: Az orvosommal emailben kommunikálunk,de mivel napok óta nem reagált, tegnap felhívtam. Ő jelezte...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!