Olyan telefont el lehet adni ami még részletes ? Kb 6 hónap van vissza belőle
Rendesen fizetve eddig, tizenegy ève a számla es ehhez lett kihozva a telefon részletre.
Most úgy alakult kellene pénz ezért gondoltam eladnám, lehet úgy ?
Vodafone ha számít ez.

Ha már nincs részlet rá és esetleg nem fizeti a számlát még akkor is letilthatja a mobilt a szolgáltató. Ezért szoktak letiltás ellen garanciát vállalni az eladók, papír formájában, csak nem hiszem, hogy sokat érne vele a vevő, ha beüt a kaki. Igen, voltak már ilyenből gondok.
Vagyis nehéz így eladni, főleg a részlet miatt is.
11. Ha már nincs rà részlet és másik kártya van benne akkor miért tiltanák le?
Mondjuk délután okosabb leszek megyek vagy 3-4 mobilos boltba utánajárok.

De ha már nincs rajta részlet , és kivan fizetve akkor miért ??
Ez gyanús nekem , rakerdezek ma.

Ezek már mind kártya független telefonok, amit veszel, jó pár éve.
Ha tiltják, akkor csak az adott szolgáltató SIM-jével nem fog működni, esetedben Telekom vagy Telenor SIM-mel igen.
Nos, sokan írtak itt butaságot, és nem , Morzsi nevű felhasználó helyeset írt ez a telefon csak a nevében Vodafone-os valójában kártyafüggetlen készülék. Annak is lett véve nem én függetlenítettem ki.
Elvileg tilos a részlet ideje alatt eladni, gyakorlatban a kutya nem nézi.( Telefonos bolt tulaja mondta)

"Ha már nincs részlet rá és esetleg nem fizeti a számlát még akkor is letilthatja a mobilt a szolgáltató."
Tehát szerinted ez helytálló? Jó vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!