Alapvetően a karcok ellen való, ütés ellen nem igazán véd, de kisebbeket felfoghat.
2024. ápr. 1. 03:35
3/15 anonim válasza:
Ejtettem le új telefont amire még nem jött meg az üveg, és el is repedt a kijelző (csak a legfelső rétegen). Ejtettem le tempered glass-al is, és alatta a kijelzőnek eddig soha semmi baja nem lett. A tempered glass elrepedt, töredezett, de ez a lényege, hogy az törjön és ne a kijelző. Emellett az sem utolsó tulajdonsága hogy karcolásoktól is véd. TG+tok, éy évek múlva is új állapotában tudom eladni, pedig rendesen használom.
2024. ápr. 1. 08:15
4/15 anonim válasza:
Anyám úgy járt vele, hogy a fólia széttört, alatta a telefon üvege sértetlen maradt, de az alatt az OLED panel totálkáros lett 😂😂😂 50 ezer
Nyilván véd, főleg a karcok ellen nagyon jó. De nem 100%-os.
2024. ápr. 1. 09:02
5/15 anonim válasza:
Az ellen nem vííííííííííííd!
2024. ápr. 1. 09:21
6/15 anonim válasza:
Kijelzőt a vastag peremű tok tudja megvédeni, de úgy is simán lehet olyan leejtés, hogy szerencsétlenül esik és nem védi meg az sem.
2024. ápr. 1. 10:21
7/15 anonim válasza:
Leejtés ellen rendes tok kell, nem egy 0,3 mm vastag üveg.
2024. ápr. 1. 13:01
8/15 anonim válasza:
Jobb mint a semmi, de igazából egy normális peremmel ellátott tokkal jobban jársz. Életemben nem volt egyik telefonomon sem semmiféle fólia, csak tok (van amin még az sem) és soha nem tört be egyiknek sem a kijelzője (vagy bármi mása).
2024. ápr. 1. 13:28
9/15 anonim válasza:
13 éve használok okostelefont, csak a saját statisztikámat tudom elmondani. Volt egy telefonom amin volt tok, de üveg nem, leejtettem sarkára, és lett a kijelző sarkában lett egy kb. 2 centis repedés. Ezen kívül minden telefonomon volt edzett üveg "fólia"+tok, ejtettem le jópárszor, a "fólia" sokszor megrepedt, de alatta a gyári üvegnek nem lett még baja. Hogy most ez igazolja-e a fólia milétét, vagy anélkül se lett volna semmi baja, azt meg nem tudom mondani. Mindenesetre az ilyen üvegfólia kínából 1000Ft (2-3db, tehát ha törik cserélni is tudod), vastagabb nem lesz tőle a telefon, képminőséget, tapintást nem rontja, szóval hátrányról én nem tudok. Rosszabb szerintem nem lesz miatta. Az viszont cáfolhatatlan hogy karcolás ellen hasznos, bár egyébként sem hordom egy zsebben a telefont és a kulcsokat.
2024. ápr. 1. 14:06
10/15 anonim válasza:
Most azt szavazzuk, hogy a kérdező ha pancser és leejti, akkor ránk foghatja-e ha azt mondjuk neki hogy nem fog betörni?
Most fogok venni egy 13 mini-t, tokot mindenképp veszek rá, mert az üveg hátlaptól a falra mászok, viszont az eddigi telefonjaimon használtam üvegfóliát is, de a fólia mindig ilyen pici dolgoktól berepedt amitől a kijelzőnek szerintem nem lett volna semmi baja, így...
Úgy értem, hogy előtte le kell-e törölni képernyőtisztító folyadékkal, stb... Meg gondolom ki kell majd kapcsolni. Az üvegfóliát már saját magam megvettem, azt majd ott felteszik rá.
Még soha nem vittem szervízbe, nem nagyon tudom, hogy hogy működik ez. Egyébként a...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!