Tel. RedmiNote 12S -256GB tárhely.10 hónapja vettem, és azt írja kb 1 hete a tárhely kevés szabad terület. Miért ? Igaz fotózok,törlöm is. 1-2 játék letöltve van + memória kártya is, de hogy miért kevés a szabad terület nem tudom ! Mit csináljak ?
Köszönöm 1/1 a választ.
Nem találok ilyen lehetőséget ! Számítógépen ok, Kuka töröl!! de a telefonon hol van ? Olyan képeket találok amit tudom hogy töröltem !
Felhőbe levő képek a telefon tárhelyén vannak ?
Kapcsolódó kérdések:
Filmek tèvèn elinditásához van szükségem a segítségre,mert ki akarom hagyni azt a részt hogy gèpet használok és így csak tv okosito kell és egy micro SD-s pendrive a teló meg adott és akármelyik filmet letudom tölteni vele
Elfogyott a belső tárhelyem, és azt szeretném hogy a képek és fájlok át legyenek mentve SD kártyára. Ha valahogy lehetséges. A telefonom Samsung galaxy J3. Ha ez segít valamit.
Csak 1 film megy rá. Hiába formaztam több telefonon is. Nagy gb-os.
Mivel mindent warezolásnak érzékel, egy magyarosítás felrakása is körülményesebb mint valaha, a legújabb frissítés óta. Adott egy 256 os SD kártya, de semmire se tudom használni, üres. Korlátlan netem van, film, zene letöltése felesleges. Hbo max, YT,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!