Hogy lehet kikapcsolni a Rakuten Viber címszóval felugró értesítéseket, ha van olvasatlan üzenetem?
Tehát kapok egy üzenetet ismerőstől, arról kapok egy értesítést, eddig oke,de mivel nem érek rá, nem nyitom meg egyből, erre kb. 10-15-20 perc múlva megint rezeg a telefonom és felugrik egy értesítő, amit maga a Viber "küld", hogy ellenőrizzem van-e új üzenetem. És ezt addig csinálja, amíg meg nem nyitom az olvasatlan üzeneteim...
Ezt a funkciót hogyan tudom kikapcsolni? Mert az összes értesítést nem szeretném kikapcsolni, mert akkor a fontosakat sem kapom meg...

válasza:

válasza:Redditen ezt mondják az okosok
"
I had similar issue on Android. I figured out that it was caused by data saver. After disabling data saver (in phone settings), everything works fine."

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én sajnos a Viberes chatet már töröltem (ettől függetlenül pittyeg az olvasatlan üzenetekkel kapcsolatban), úgyhogy csak általánosságban tudom az értesítéseket kikapcsolni...
De köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! :)
További kérdések:
Mi történt velük?: Alcor ConCorde Navon
150k forintert ?
Rosszul járnék az utángyártott és ha igen, miért?
LG-G5 beállítása szelfi bothoz. Nem exponál vele csak a hangerőt növeli. Sehol nem találok a menüjében erre vonatkozó beállítást. Nagyon jó a kamerája ezért használom még most is hiába nagyon régi készülék.
Átlagos használatra, nem játszom! Ritkán fotózom! Facebook,youtube,telefonálás! Azt hallottam hogy a xiaomi elég bugos illetve vannak szoftveresen is gondok! Samsung talán megbízhatóbb és jobb! Ki melyiket választaná? Xiaomi 14T volt nekem korábban de sok mellékes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!