Iphone vásárlás előtt állok! Használt telefont szeretnék,online rendelni. Melyik a legmegbízhatóbb online bolt,ahol Iphone 15/16pro max készüléket tudnák rendelni ?
Iphone 15pro max
Iphone 16pro max

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megbízható = biztosan feltölthető (működik) és ugyanígy biztonsággal tölt is napközben a városokban történő séták/ebédek alatt. Vagyis működő bank-et kapok a pénzemért. Nem online vásárolnám, hanem üzletekben: Media Markt, vagy Euronics.
Autós Foodora futár vagyok Budapesten, főállásban még csak 4 hónapja. Xiaomi redmi note 11 128Gb telóm van. Google térképet használok, néha wazet. Sokszor elindulok az irányba amit a gps javasolt, erre úgy csinál mintha a másik irányba indultam volna és újratervez....
A készülékem egy 2 éves LG K42, a kijelzője repedt és a SIM kártyát nem érzékeli a készülék (nem tudom, összefügg-e, mert a SIM-es probléma a képernyőtörés után kb. 3 hónappal jelentkezett)
Édesapámnak (építőiparban dolgozik) szeretnék venni egyet és fontos lenne, hogy 120 alatt tudjak maradni árban. Doogee S97 Pro-t néztem ki neki 107k-ért amire jönne még 7500 Ft extra kijelzővédő lap. Nem tudom strapatelefonoknál érdemes-e, de az árukereső-s...
Tehát nem olyan az aksija mint egy Iphonenak,ami 1óra alatt lemerül🤮. Most ilyen telóm van,de már gyűlölöm. Jó a kamerája/nem torzít. Magas a megapixel. Sokat szoktam fotózni, ez is fő szempont. Nem fagy le a képernyő. Gyorsan reagál. Játszani nem szoktam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!