Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vásárlás előtt állok! ...

Szandi331993 kérdése:

Iphone vásárlás előtt állok! Használt telefont szeretnék,online rendelni. Melyik a legmegbízhatóbb online bolt,ahol Iphone 15/16pro max készüléket tudnák rendelni ?

Figyelt kérdés

Iphone 15pro max

Iphone 16pro max

jún. 3. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:
nem annyira ajanlom ezeket az oldalakat. en jobban szeretem ha elmegyek talakozok az eladoval megnezem sajat magam le csekkolom minden rendben van e. sokszor a semmiert fizetsz tobbet plusz ha csinalnak is rajta valami gyakran utangyartottbol mokolnak. garival is eleg shadyk de ez csak az en velemenyem. en egyszer vettem egy xst novaphonerol akkor ott voltak a legjobb arak panaszom nincs ra
jún. 6. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Olcsó power bank-ek közül (4000 forint körüli, max 10.000 mAh-s) melyek a legmegbízhatóbb márkák és típusok? Mobiltelefon töltéséhez....

Megbízható = biztosan feltölthető (működik) és ugyanígy biztonsággal tölt is napközben a városokban történő séták/ebédek alatt. Vagyis működő bank-et kapok a pénzemért. Nem online vásárolnám, hanem üzletekben: Media Markt, vagy Euronics.

Melyik telefonban van a legmegbízhatóbb, legerősebb, legpontosabb gps?

Autós Foodora futár vagyok Budapesten, főállásban még csak 4 hónapja. Xiaomi redmi note 11 128Gb telóm van. Google térképet használok, néha wazet. Sokszor elindulok az irányba amit a gps javasolt, erre úgy csinál mintha a másik irányba indultam volna és újratervez....

Melyik a legmegbízhatóbb LG telefonszervíz Budapesten?

A készülékem egy 2 éves LG K42, a kijelzője repedt és a SIM kártyát nem érzékeli a készülék (nem tudom, összefügg-e, mert a SIM-es probléma a képernyőtörés után kb. 3 hónappal jelentkezett)

Melyik a jelenlegi legmegbízhatóbb ÉS legjobb ár-érték arányú STRAPAtelefon?

Édesapámnak (építőiparban dolgozik) szeretnék venni egyet és fontos lenne, hogy 120 alatt tudjak maradni árban. Doogee S97 Pro-t néztem ki neki 107k-ért amire jönne még 7500 Ft extra kijelzővédő lap. Nem tudom strapatelefonoknál érdemes-e, de az árukereső-s...

Melyik telefon a legjobb, Legmegbízhatóbb.?

Tehát nem olyan az aksija mint egy Iphonenak,ami 1óra alatt lemerül🤮. Most ilyen telóm van,de már gyűlölöm. Jó a kamerája/nem torzít. Magas a megapixel. Sokat szoktam fotózni, ez is fő szempont. Nem fagy le a képernyő. Gyorsan reagál. Játszani nem szoktam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!