Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges hogy a SE W995...

Lehetséges hogy a SE W995 telón word dokumentumot tudjak olvasni? És ha igen milyen program vagy alkalmazás kell hozzá?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, másold be jegyzettömbbe, txt-t olvas.
2011. jan. 17. 13:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt tudom én is h txt-t olvas. Csak nekem word kellett vna mindenképp. Nah mindegy ha nem hát nem. :) Köszi a választ! (de ha esetleg valaki másnak mégis sikerült az kérem jelezze :))
2011. jan. 17. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Vodafone 845-re van működő app2sd nevű alkalmazás?

Vagy olyan program, amivel a memóriakártyára menti az alkalmazásokat?

Van olyan valami program, vagy online alkalmazás?

Olyan hogy virtuálisan ki lehet próbálni a telefonokat... nem muszály, hogy magyar legyen, de valami progi, vagy online dolog, vagy valami, ha van, előre is köcce! ;)

Samsung Galaxy Miniben lehet-e fájlokat titkosítani?

Pl. Fotogalériát jelszóval védeni? Van erre valamilyen offline program vagy alkalmazás?

LG GT500 telefonra kellene billentyűzár feloldását gátló program vagy alkalmazás? (bővebben lent)

Hallottam régebben olyanról, hogy egy illetőnek LG-je volt, hogy miután az LG-nek elég finom az érintőképernyője, könnyen feloldódik a billentyűzár zsebben, táskában stb. még akkor is ha tokban van (ahogyan az enyém is) és a netről szedett le vmilyen...

Minek van egy wifi nélküli telefonban csomó netes alkalmazás, meg valami ovi program?

Nokia 5230-as telefonom van, és nem tudom mi az az ovi..utánanéztem és lehet ott INGYEN letölteni alkalmazást, játékot amit sms-ben küldenek el link formájában! De tovább menni nem tudok mert net kell hozzá:| Feleslegesnek tartom így miért nem tölti le gépre és úgy rá telefonra...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!