Lehetséges hogy a SE W995 telón word dokumentumot tudjak olvasni? És ha igen milyen program vagy alkalmazás kell hozzá?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy olyan program, amivel a memóriakártyára menti az alkalmazásokat?
Olyan hogy virtuálisan ki lehet próbálni a telefonokat... nem muszály, hogy magyar legyen, de valami progi, vagy online dolog, vagy valami, ha van, előre is köcce! ;)
Pl. Fotogalériát jelszóval védeni? Van erre valamilyen offline program vagy alkalmazás?
Hallottam régebben olyanról, hogy egy illetőnek LG-je volt, hogy miután az LG-nek elég finom az érintőképernyője, könnyen feloldódik a billentyűzár zsebben, táskában stb. még akkor is ha tokban van (ahogyan az enyém is) és a netről szedett le vmilyen...
Nokia 5230-as telefonom van, és nem tudom mi az az ovi..utánanéztem és lehet ott INGYEN letölteni alkalmazást, játékot amit sms-ben küldenek el link formájában! De tovább menni nem tudok mert net kell hozzá:| Feleslegesnek tartom így miért nem tölti le gépre és úgy rá telefonra...
Ha valaki tud olyan játékos amihez kell a Gyroscope az legyen szíves és írja le.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!