Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek van olyan program...

Szerintetek van olyan program telefonra, amit ha bekapcsolunk ruha nélkul láthatunk vele személyeket? Ha van, akkor belinkelnétek a letoltést pls.

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen program, bármelyik kamerás mobilra letölthető. James Bond és a többi pancser titkosszolga évtizedeken át csak a filmeken tudta elérni azt, amire ma bárki képes lehet egy butafonnal is.

Az ilyen kamerákkal filmeket is lehet forgatni:

showmeyourtits.com

2011. jún. 19. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne töröltesd a válaszokat kisfiú, ettől még nem leszel kemény.
2011. jún. 19. 20:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Betettem h nem hasznos fekafej es te meg ne tiltasd a valaszaimat, mert még jobban egy senki leszel.
2011. jún. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Zongora program telefonra? :O

Sziasztok! Hallottam egy ismerősömtől, és is ,hogy van neki egy zongora programja az érintős telefonján. Nekem nagyon megtetszett ,de nem tudom honnan tudnám leszedni. Valaki aki tudja az linkelje nekem Pls (pontozok természetesen(: )

Mitől függ, hogy a mosógépemen mikor lejárt a program, akkor a benne lévő ruhák, mikor felnyitom az ajtaját utána a ruha hideg vagy meleg?

Vagy nem jó a mosógépem és hideg vízzel mosott végig? Mert ugyanannál a programnál észleltem ezt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!