Sokszor "tervezgetek" ruhákat, van olyan program amivel könnyen megtudom csinálni hogy milyen lenne az a ruha 3D-ben?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 15:38
3/4 A kérdező kommentje:
köszi utolsó
2010. szept. 2. 20:56
4/4 anonim 

válasza:

válasza:kössz h le pcsfejeztél. De én a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Van olyan program amely 3D-ben eloszlatja az ablakokat?
3D-ben kéne egy olyan progi ami ha van akk a sarokba rakja le magát a nem tom hány ablak és előhívja ha rákattintok, vagy bármi jó csak animáció vagy 3D technika legyen hozzá
Szerintetek van olyan program telefonra, amit ha bekapcsolunk ruha nélkul láthatunk vele személyeket?
Ha van, akkor belinkelnétek a letoltést pls.
Mitől függ, hogy a mosógépemen mikor lejárt a program, akkor a benne lévő ruhák, mikor felnyitom az ajtaját utána a ruha hideg vagy meleg?
Vagy nem jó a mosógépem és hideg vízzel mosott végig? Mert ugyanannál a programnál észleltem ezt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!