Lehet olyat csinálni mobilon, hogy amikor beszélek és hívnak annak a személynek ne foglaltat jelezzen?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 17:32
1/2 anonim válasza:
Lehet! Hívásvárakoztatás a neve. Nálam legalábbis azt kell bekapcsolni!
2/2 anonim válasza:
Hívásvárakoztatás!!! A telefonon kell beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan lehet?
Egy mobilszámról nem szeretnék hívást fogadni. Ha letiltom, akkor mit hall az, aki keres? Foglaltat, vagy bemondják, hogy nem kapcsolható. Ect. Köszi, ha segítesz!
Mi lehet ez a szám? Van egy 70 es szám melyről folyton hívogatnak de olyan rövid ideg csörgetnek hogy nem bírom fölvenni ha visszahívom egyet kicsöng...
van egy 70 es szám melyről folyton hívogatnak de olyan rövid ideg csörgetnek hogy nem bírom fölvenni ha visszahívom egyet kicsöng majd foglaltat jelez mi lehet ez???????
A telefonom nem küldi el az smst, de csak egy bizonyos személynek. Ez miért van?
Egyébként hívni tudom,viszont ha én hívom őt a híváslistán(tárcsázott) nincs rajta.Ő tud nekem smst küldeni és ha ő hív az rajt van a (fogadott)híváslistán.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!