Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legkedvezőbb telefon...

Melyik a legkedvezőbb telefon előfizetés számomra?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy most kártyás díjcsomagról állnék át előfizetésesre, viszont nem tudom eldönteni milyen csomagot válasszak, mert nekem az a cél hogy a legolcsóbb legyen, szóval a havidíj a legminimálisabb legyen. elsősorban t-mobilos szeretnék lenni. van telefonom, viszont hallottam olyat, hogy vannak ilyen 0 forintos készülékek, amiket hűségidőre adnak, viszont én készülékért nem fizetnék, csak ha így van ingyen : D szóval ez nem elsődleges szempont. egyetemista vagyok, és úgy tudom vannak ilyen kedvezmények ha ez számít.
2011. okt. 8. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Like díjcsomag, csak egyetemistáknak, ha 1500 ft.

Milyen egyetemre jársz te, hogy ennyit nem találtál meg magad? :D

2011. okt. 8. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
*havi
2011. okt. 8. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Át ne állj ilyen gazdasági helyzetbe. Legfeljebb ha apád egy befolyásos politikus. De ha nem az, akkor felejtsd el de izibe. ;-)
2011. okt. 8. 16:24
 4/6 A kérdező kommentje:
ezt az eggyet láttam, de tényleg vannak ilyenek hogy nem kell fizetnem a telefonért, ha 2 év hűségre ráállok ?
2011. okt. 8. 19:00
 5/6 anonim válasza:
Igen van,ilyen,h elvitelkor nem fizetsz a telefonért,de az árát úgy is rádverik a havidíjban!! Minket /BGF/ a djuice "keresett" meg az ajánlatával szóval érdeklödj náluk...
2011. okt. 11. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Like díjcsomag a jó neked, nekem is olyan van, adnak hozzá valamilyen gagyi sonyericcsont, de nem ingyen
2011. okt. 11. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Ha egy telefon előfizetés hosszabbítással lett vásárolva, letilthatják?

Vásárolni szeretnék egy telefont. Kérdeztem az eladót, hogy kártyásan vagy előfizetésesen lett vásárolva. A válasz az volt, hogy előfizetés hosszabbítással vették. Ilyenkor megüthetem a bokám, hogy esetleg letiltják? (mert mostanában hallani ilyesmit)

Lehet egy néven kétféle telefon előfizetés?

Van egy telenor előfizetésem.Lejárt már a hűségidő.Most szeretnék venni vodásat.Amíg nem mondom le a régit addig lehet mindkettő?

Telefon, új előfizetés, segít valaki?

ezt a telót akarom csak valamibe nem vagyok biztos: van egy kártyám ami szintén telenóros és az olyan hogy havonta megy rá 2800ft amit minden hónap 14.ig le kell beszélni különben elveszik ami maradt belőle és újra 2800ft lesz és van egy másik ugyan ez a kártya de...

Mit takar mobilszolgáltatónál egy telefon előfizetés nélküli vásárlása?

A magenta szolgáltató webshopját nézegettem, s láttam, hogy kártyáson és számlás előfizetésen kívül lehet úgy telefont venni, hogy előfizetés nélkül, ám ez drágább, mint egy kártyás előfizetéssel megvenni, akár 10ezer forinttal is. Mi ez valójában? Kártyafüggetlenül...

A T-mobilnál új telefon előfizetés kötésnél kérnek jövedelem igazolást?

Ma voltam a T-mobilnál és akartam hozni egy telefont új előfizetéssel, a csávó mondta hogy kérnek jövedelemigazolás a munkahelyről mondtam hogy nincs munkahelyem és mondta hogy akkor nem lehet kötni új előfizetést. Nem akarom elhinni, néztem a T-mobil...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!