Van iPhone-od és milyen (3gs,4stb. )?
Figyelt kérdés
Ha van akkor hogy vagy vele megelégedve????
Mikor vetted és mennyiért??
És esetleg tudnál-e olcsóbban szerezni vagy tudsz-e olyan helyet ahol részletre lehet venni kártyafüggetlent????
2011. dec. 14. 21:22
1/13 anonim válasza:
Májusban , olyan 600 euróért , iphone 4 et , és eszméletlet jó teló , imádiom
2/13 anonim válasza:
Nem értem, akinek nincs pénze az miért akar annyira iPhone-t?
Inkább vennél otthonra egy nagy tv-t, jó hangrendszert, új gépet, stb.
3/13 anonim válasza:
a jó hangrendszerrel nem lehet mencsi profilképet csinálni fészbúkra
4/13 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Én is erősen gondolkodok rajta, de a 4S nem jöhet szóba, mivel nincs rá pénzem, de mivel egy 8 gigás 4-re meglenne, így lehet megvenném, de szerintem nem adok érte ennyi. Inkább Arc S. 15/F
5/13 A kérdező kommentje:
Viszonylag jó gépem van, 5.1-es hangfalszettel, pioneer studio fejhallgatóval és most karácsonyra kapok tv-t:)
Csak kéne egy jó teló is és már egy ideje nézegetem az iphone-okat és valahogy nehéz lenne lejjebb adni mint egy iphone 4.Már a szívemhez nőtt:)
2011. dec. 16. 17:45
6/13 anonim válasza:
Hát nem sajnállak, de az új tévén kívül nekem is ezek vannak. Most nálam is a telefon jönne, de nem tudok választani. Például most néztem, hogy mennyit szenvednek az Androidosok a GTA 3-mal, mert 2 magos proci stb. Iphonera meg megcsinálták és kész. Maximum 4s-en kicsit jobban megy majd.
7/13 anonim válasza:
Na akkor mindened megvan, de ha nincs elég pénz telefonra akkor nincs.
Vagy gyűjtsél tovább, vagy vegyél egy gyengébbet, de az iPhone mindenhol drága, még ha részletre is veszed.
8/13 anonim válasza:
Itt nem a gyűjtésről van szó, mert akkor nyárra meglenne, de 160 ezret még magamtól is sajnálnék egy telefonra.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát igen elég drága ezért szeretnék olcsóbban hozzájutni...
2011. dec. 16. 19:37
10/13 anonim válasza:
és mért nem veszel valamilyen androidosat olcsóbban? pl. galaxy nexus annak 4,7-es 1280x800-as a kijelzo felbontása, tehát ezen már filmet is nézhetsz, meg van flash is. nagy tár kapacitás erosebb hardver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!