Van vmi olyan rádiós alkalmazás Androidra, ami megjeleníti a szám címét (mint pl. új iPod Nano, néhány autó rádiója is)?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 21:07
1/5 A kérdező kommentje:
(persze amelyik rádió küldi)
2012. márc. 7. 21:08
3/5 A kérdező kommentje:
Nevét is le tudná írni valaki?
2012. márc. 8. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Facebook alkalmazás (Milyen autó illik hozzád?
) létrehozása ingyen van vagy fizetni kell érte
Hogyan tudok ilyen "Like és tudd meg, hogy melyik autó illik hozzád" alkalmazást csinálni?
Egy blog szerkesztője vagyok és a szerkesztő társaimmal azt gondoltuk, hogy kicsit fellendítjük a nézettséget, egy az oldallal kapcsolatos alkalmazással a facebook-on. Csak sajnos nem tudjuk, hogy hogyan kell ilyet csinálni. Valaki otthonosabb az ilyenekben? Tudna egy...
Rootolatlan Androidos telefonra tudok telepíteni nem eredeti alkalmazást, ami megtalálható az Android Market (Google Play) -en?
Mivel van egy kettő alkalmazás ami tetszik, de fizetős és nem szeretnék fizetni... A híres ingyenes webáruházból letöltöttem a telepítőfájlt és fel is töltöttem a telefonom SD kártyájára, már csak telepíteni kellene, de hallottam olyat, hogy a rootolatlan telefonokon...
Van Iphonre valami olyan alkalmazás ami kb olyan mint a print screen?
Szeretnék a telefonomon valamit lefotózni (belülről). va app storeba ilyesmi alkalmazás???
Egy ilyesmi játékot valaki tud mondani ami le is tölthető? (linkeltem lent. )
se x8 ra kéne... apk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!