Nokia Lumia 800 Vs Viber. Viber telepítése, kapot kód mentése után nem tudok telefonálni, csak chatelni. Hogy tudok telefonálni?

válasza:

válasza:Új hír:
Pozitív: Érkezőfélben az új viber, mellyel telefonálni is lehet.
Negatív: Valószínüleg a WP7.8 frissítéssel lesz elérhető...nem értem, mert a skype-on megy a telefonálás, de viberen miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok az a problémám hogy nem tudom letölteni a vibert, hiába próbálom számítógépen mindig kiírj hogy még nem vásároltam ott de könyörgöm azért megyek oda... Így egyátalán nem lehet letölteni .. Mobilról is próbáltam arra is azt írja hogy még nem vásároltam meg...
Tudjátok van a Viber nevű ingyenes beszélgetős alkalmazás,Androidra,Iphone-ra és Windows telókra,az enyém Windows alapú,de akkor hogyan töltsem rá?:O előre is köszi a választ:)
Egy sony xperia ion-ra telepítettem a vibert, megadtam a számomat, kaptam egy négy jegyű kódot, de nem tudtam normálisan használni nem sikerült hívnom és írnom annak az egy ismerősömnek akit felvettem próbaképp (neki is van viberje) egy menüpontban a deaktiválásra...
Sajnos skype, fring nincs BB-re, viberrel meg csak üzit lehet küldeni. Köszi a segítséget
Férjem kint dolgozik. Amint átlépi a határt sem hívni, sem üzenni nem tudunk a viberen. Ez miért lehet? Ha korlátlan a net a telefonon, akkor nem gond 3G használni ugye, persze ha sikerülne? Valamit be kelle állítani a beállításokban?
Bizonyos ideig (van amikor percek, van amikor órák) kikapcsolódik a roaming. Ez miért van így, lehetséges, hogy normális lenne?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!