Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 800 Vs Viber....

Norbinyo kérdése:

Nokia Lumia 800 Vs Viber. Viber telepítése, kapot kód mentése után nem tudok telefonálni, csak chatelni. Hogy tudok telefonálni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 07:34
 1/2 anonim ***** válasza:
WP7-en NEM működik egyenlőre a hívás csak a chat funkció. Tehát jelenleg sehogy sem.
2012. szept. 11. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Új hír:

Pozitív: Érkezőfélben az új viber, mellyel telefonálni is lehet.

Negatív: Valószínüleg a WP7.8 frissítéssel lesz elérhető...nem értem, mert a skype-on megy a telefonálás, de viberen miért nem?

2012. szept. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Hogy kell letöltenni a vibert?

Sziasztok az a problémám hogy nem tudom letölteni a vibert, hiába próbálom számítógépen mindig kiírj hogy még nem vásároltam ott de könyörgöm azért megyek oda... Így egyátalán nem lehet letölteni .. Mobilról is próbáltam arra is azt írja hogy még nem vásároltam meg...

Hogyan töltsem a Viber nevű alkalmazást a Samsung OMnia i900-as telefonomra?

Tudjátok van a Viber nevű ingyenes beszélgetős alkalmazás,Androidra,Iphone-ra és Windows telókra,az enyém Windows alapú,de akkor hogyan töltsem rá?:O előre is köszi a választ:)

Viberrel kapcsolatban valaki tud segíteni?

Egy sony xperia ion-ra telepítettem a vibert, megadtam a számomat, kaptam egy négy jegyű kódot, de nem tudtam normálisan használni nem sikerült hívnom és írnom annak az egy ismerősömnek akit felvettem próbaképp (neki is van viberje) egy menüpontban a deaktiválásra...

Blackberryhez tudtok olyan appot, amivel neten lehet beszélni? Mint más platformokon a skype, fring, viber

Sajnos skype, fring nincs BB-re, viberrel meg csak üzit lehet küldeni. Köszi a segítséget

Miért nem működik a viber külföldön, Csak belföldön?

Férjem kint dolgozik. Amint átlépi a határt sem hívni, sem üzenni nem tudunk a viberen. Ez miért lehet? Ha korlátlan a net a telefonon, akkor nem gond 3G használni ugye, persze ha sikerülne? Valamit be kelle állítani a beállításokban?

A roaming opció használatakor miért van az, hogy olykor eltűnik a kijelzőről az "R" betű? Ez azt jelenti, hogy addig nem lehet telefonálni, üzenetet írni/fogadni.

Bizonyos ideig (van amikor percek, van amikor órák) kikapcsolódik a roaming. Ez miért van így, lehetséges, hogy normális lenne?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!