Dns probléma mobiltelefonon mobilnet SIM kártyával. Mi ennek az oka?

válasza:

válasza:Kártyás vodanet
Hozzáférési pont:
vitamax.internet.vodafone.net
vagy vitamax.snet.vodafone.net
IP: 010.009.008.007 (10.9.8.7)
Internet mód (ha van ilyen a
telefonban): http
Proxi használata: nem
Port: üresen marad
Felhasználói név: üresen marad
Jelszó: üresen marad
Számlás vodanet
Hozzáférési pont (APN):
internet.vodafone.net vagy
standardnet.vodafone.net
IP: 010.009.008.007 (10.9.8.7)
Internet mód (ha van ilyen a
telefonban): http
Proxi használata: nem
Port: üresen marad
Felhasználói név: üresen marad
Jelszó: üresen marad
Ezek valamelyikére lesz szükséged, attól függően, hogy feltöltőkártyás, vagy előfizetéses mobilneted van. A DNS mindkét esetben:
DNS1: 080.244.097.030
(80.244.97.30)
(Amelyik telefon azt kívánja)
DNS2: 080.244.096.001
(80.244.96.1)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Valakinek ilyen telefonnál volt olyan problémája, hogy egyszer csak nem akarta felismerni az sd kártyát? Elötte tökéletesen működött és egyik pillanatrol a másikra kártyahibát ír. Másik két memóriakártyával is ez volt a helyzet. Más készülékekben jó. Gariba...
Már március óta nem volt feltöltve a telefonom.Augusztusban elmentem és feltöltöttem pontosan augusztus 15-én.T-Mobile-nál vagyok és így 3500 FT-ra.Érkezett is az üzenet de nem kaptam rá semmi összeget 9 FT volt rajta és 9 FT maradt rajta.Ezt megkérdeztem és azt...
Szóval az van hogy eddig mindent tök jól letöltött a netről és semmi gond nem volt. Minden témát jelzett is telepítés után és a letöltött zenék is megvoltak. Tegnap óta viszont csak úgy sikerül letöltenem hogy a letöltés linkjét sokszor 7szer8szor frissítgethetem és...
Nemrég kaptam egy új androidos telefont, első dolgom volt játékokkal is megpakolni, és tettem rá 3G számlálót is, hogy figyelje az adatforgalmat. 0-ról indult, és nem is kellett internet, elég volt a játékokkal játszanom ahhoz, hogy 2 MB-ra ugorjon a számláló fél óra...
Sziasztok! Vettem egy Androidos telefont (ZTE Blade), amin jelenleg 2.2-es rendszer van. A problémám az, hogy miután a telefon képernyője elsötétül – vagyis készenléti üzembe megy át – pár perc után lekapcsolódik az internetről (gondolom...
érdekes dolgot tapasztaltam haverom hozott egy elég ocska gépet? mobilnet bedug szoftver fel is megy rá közben hibaüzenet: hogy az eszköz gyorsabb müködésre is képes na mindegy feltelepiti magát és kész mobilnet nem mükszik az eszközt szétkapcsolták vagy nem elérhetö...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!