Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Dns probléma mobiltelefonon...

@Moncsi@ kérdése:

Dns probléma mobiltelefonon mobilnet SIM kártyával. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A lényes az, hogy van egy samsung k.független mobilom, és beletettem a Vodafone mobilnet SIM kártyát. Akármilyen oldalt szeretnék megnyitni mindig DNS hibát ír ki. Ezután megpróbáltam egy t-mobil előfizus SIM kártyával, és szintén ezt írta ki. Mi lehet a probléma oka, légyszi, aki tud segítsen!

2012. szept. 17. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Itt le vannak írva a beállítások szolgáltatónként: [link]
2012. szept. 17. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Kártyás vodanet

Hozzáférési pont:

vitamax.internet.vodafone.net

vagy vitamax.snet.vodafone.net

IP: 010.009.008.007 (10.9.8.7)

Internet mód (ha van ilyen a

telefonban): http

Proxi használata: nem

Port: üresen marad

Felhasználói név: üresen marad

Jelszó: üresen marad

Számlás vodanet

Hozzáférési pont (APN):

internet.vodafone.net vagy

standardnet.vodafone.net

IP: 010.009.008.007 (10.9.8.7)

Internet mód (ha van ilyen a

telefonban): http

Proxi használata: nem

Port: üresen marad

Felhasználói név: üresen marad

Jelszó: üresen marad

Ezek valamelyikére lesz szükséged, attól függően, hogy feltöltőkártyás, vagy előfizetéses mobilneted van. A DNS mindkét esetben:

DNS1: 080.244.097.030

(80.244.97.30)

(Amelyik telefon azt kívánja)

DNS2: 080.244.096.001

(80.244.96.1)

2012. szept. 17. 11:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ, de sajna nem oldódott meg a probléma! :( DNS1, DNS2-t beírtam, proxy ki, olyan nincs, hogy hozzáférési pont, sem pedig IP. , csak olyan, hogy csatorna, aminél be van írva h. GPRS és ezt nem is engedi változtatni. Mit tehetnék még? Az internet előfizus, a telefon pontos típusa: samsung gt s3350
2012. szept. 17. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem IP-nek van írva, hanem címnek. Olyan sincs?
2012. szept. 17. 12:39
 5/10 A kérdező kommentje:
jó, igen, az is meg van és beírtam, de még mindig ez a nyavalyás DNS hiba! :(((
2012. szept. 17. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Hozzáférési pontnak is kell lennie, angolul access name a menüjében, magyarul hozzáférés neve, vagy ilyesmi. Ez az egyik legfontosabb, hogy működjön.
2012. szept. 17. 13:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, a DNS hiba megoldódott. Ehelyett most már a következő kiírást kapom: a szolgáltatás nem elérhető :@@@@
2012. szept. 17. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Passz, ehhez én már kevés vagyok, így látatlanban. Esetleg megnézheted, aktiválva van-e a beállítás, ha nincs, aktiváld. A beállítást meg nevezd át "Vodafone HU"-ra, és próbáld úgy. Más ötletem nincs. Ha végképp nem jó, kérj le tőlük sms-ben konfigurációt, bár nem biztos, hogy erre a készülékre is lehet, ha nem forgalmazzák.
2012. szept. 17. 14:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, majd próbálkozok még, hátha egyszer majd sikerül!!
2012. szept. 17. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs mit, szívesen. Bár így szó szerint nincs mit...
2012. szept. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Huawei Ascend Y200 telefon memóriakártya probléma előfordult másnál is?

Valakinek ilyen telefonnál volt olyan problémája, hogy egyszer csak nem akarta felismerni az sd kártyát? Elötte tökéletesen működött és egyik pillanatrol a másikra kártyahibát ír. Másik két memóriakártyával is ez volt a helyzet. Más készülékekben jó. Gariba...

Nem tudom mi lehet a probléma és ti?

Már március óta nem volt feltöltve a telefonom.Augusztusban elmentem és feltöltöttem pontosan augusztus 15-én.T-Mobile-nál vagyok és így 3500 FT-ra.Érkezett is az üzenet de nem kaptam rá semmi összeget 9 FT volt rajta és 9 FT maradt rajta.Ezt megkérdeztem és azt...

Mi lehet a gond a telefonommal? C5-03-as úgyhogy eddig is elég problémám volt vele, de most megint egy újabb probléma lépett fel. Mit kellene csinálnom vele?

Szóval az van hogy eddig mindent tök jól letöltött a netről és semmi gond nem volt. Minden témát jelzett is telepítés után és a letöltött zenék is megvoltak. Tegnap óta viszont csak úgy sikerül letöltenem hogy a letöltés linkjét sokszor 7szer8szor frissítgethetem és...

Mobilnet probléma androidos telefonon - nem netezek, mégis számol?

Nemrég kaptam egy új androidos telefont, első dolgom volt játékokkal is megpakolni, és tettem rá 3G számlálót is, hogy figyelje az adatforgalmat. 0-ról indult, és nem is kellett internet, elég volt a játékokkal játszanom ahhoz, hogy 2 MB-ra ugorjon a számláló fél óra...

Android 3G mobilnet problémában valaki segítene?

Sziasztok! Vettem egy Androidos telefont (ZTE Blade), amin jelenleg 2.2-es rendszer van. A problémám az, hogy miután a telefon képernyője elsötétül – vagyis készenléti üzembe megy át – pár perc után lekapcsolódik az internetről (gondolom...

Usb port probléma? érdekes dolgot tapasztaltam haverom hozott egy elég ocska gépet? Mobilnet bedug szoftver fel is megy rá közben hibaüzenet

érdekes dolgot tapasztaltam haverom hozott egy elég ocska gépet? mobilnet bedug szoftver fel is megy rá közben hibaüzenet: hogy az eszköz gyorsabb müködésre is képes na mindegy feltelepiti magát és kész mobilnet nem mükszik az eszközt szétkapcsolták vagy nem elérhetö...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!