Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a telefonommal állítva...

Ha a telefonommal állítva veszem fel a videót, nem pedig fektetve, akkor miért nem játssza vissza ugyanúgy?

Figyelt kérdés

Xperia U telefonom van,és az a helyzet hogy mindig máshogy játssza vissza a videót,mint ahogy felvettem :S ez miért van? tehát én állítva vettem fel,és 90°-al eldönti balra a videót ,és sehogy sem tudom megnézni..

ötlet?

2013. febr. 8. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Vegyed amúgy.
2013. febr. 8. 14:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen,úgy is szoktam ,viszont vannak helyzetek,amikor csak így fér bele minden :)

Azért köszi

2013. febr. 8. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

MIÉRT NEM tudok a telefonommal a saját wifimre kapcsolódni, mikor tudom a jelszavamat?

x10 mini prom van és kéri a jelszót, beírom, semmit nem . lehet a gépemen be van állítva hogy máshonnan nem lehet a netre csatlakozni?

HSPDA/HSUPA, EDGE folyamatosan fent vagyok a telefonommal a mobilneten vagy csak jelzi, hogy felmehetek ha akarok?

Annyit tudtam meg róla eddig, hogy wifi nélküli adatkapcsolat, de a telefonomon folyamatosan ki írja a H vagy az E betűt és nem tudom, hogy azt jelzi-e, hogy fogyasztja-e a mobilnetet vagy, hogy felmehetek rá ha akarok. Teljesen újak nekem a wp-s telefonok és nem igazán értem.

Samsung i8150 Galaxy W telefonommal mi a hiba?

Pár órával ezelőttig 100%-osan működött. Majd egyik percről a másikra nem ismerte fel a memóriakártyámat. Kivettem, visszatettem. A következő hibaüzenet jelent meg: Android System: Because google limits the following apps cannot be killed please click to force close...

Mi lehet a telefonommal? Valaki járt már így?

Samsung galaxy minim van,és amikor bekapcsolom ugye,bejön a kezdőkép kiírja hogy samsung,nos innentől tovább nem csinál semmit,csak a felirat és mozog az animáció. Mi lehet a gond?

Mi lett a telefonommal?

Egyik nap töltöttem le egy csomó videót telefonra (galaxi mini). Megtelt a memória, ezért letoroltem a videókat. Azóta nem tudok letölteni semmit. Hogy oldjam meg?

Hogyan tudom telefonommal elmenti egy képet?

ezalatt azt èrtem h facebook-on opera minivel hogyan tudom lementeni képként az értesìtéseim vagy üzenetem? (samsung galaxy mini)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!