Az Alcatel-OT995-ös telefonomon automatikusra volt állítva a dátum és idő beállítása, de nem csinál semmit. Mi a megoldás? (probléma lent)
Az óraátállítást nem követte. Maradt a "régi" idő! Kivettem a pipát az automatikus beállítás elől és beállítottam magamnak a pontos időt. Viszont ha sms-t kapok, akkor az én üzenetem elé teszi a kapott sms-t, mert egy órával kevesebb a kapott sms-n az óra:perc.
Ellenben ha visszateszem a pipát és automatikusan kerestetném vele a pontos időt, akkor bármelyik hálózatot választom, akkor sem az aktuális, hanem egy órával korábbi időt ír ki...
Mi a megoldás arra, hogy automatikusan mindig a pontos időt mutassa? (ezzel több probléma is megoldódna :/ )
Köszönöm szépen!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A telefonom 2 napja nem csinál rendes fotót. Ha fényképezek, akkor kicsiben látom a képet, de ha rá megyek, akkor fele kép csak egy szürke sáv. Másik probléma vele tegnap óta, hogy van rajta Pou alkalmazás, eddig hibátlanul futott, de most teljesen sötét a képernyő,...
Kerestem, kutattam, de nem csak nálam probléma.
Android OT-995 Root-olt telóm van. Rendelkezem a Reverse Tether és USB Tunnel nevü programokkal, természetesen a hozzájuk tartozó számítógépre alkalmazott progrramokkal is. Azomban a program pár másodperc után megszakítja az internetet. Szeretném a segítségeteet kérni.
Gondom van a Lumia 800-as telómmal!Méghozzá az,hogy ha a headset-en telefonálok recseg a hang és szakaszosan hallanak ill.hallom a hivott félt,viszont ha zenét,rádiót hallgatok akkor tiszta a hang!
Sziasztok. A galax S telóm nagyon sokáig remekül szuperált. Azonban nyár óta a kamerájával történt vala,mi. Azota tulesett kettö telepítésen. Csesztetve volt a romja annó. Jelenleg a Cianogenmod van rajta Android 4.1.2 vel. Ezzel és az egyel korábbi androiddal is a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!