Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wifire csatlakozom, de nincs...

Wifire csatlakozom, de nincs net csak 2 eszközön. Ha modemet közvetlenül csatlakoztatok, egyáltalán nincs net. Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

1 hete egy napig nem volt netünk, a szolgáltatónál javítottak valamit. Azóta 2 laptop csatlakozik wifire (egy pc és egy mac), simán tökéletes az internet. 2 telefon és egy tablet viszont csatlakozik ugyan a wifire, de nem találja a netet (semmiyen konfigurációt nem változtattunk meg az eredetihez képest). Az egyik telefon fél napra "meggyógyult" változtatás nélkül, most megint nincs net.

Ha a modemből közvetlenül berakjuk az ethernet kábelt a laptopokba, akkor nincs net, wifin keresztül mégis van, ez számomra rejtély.

A szolgáltató nem hajlandó segíteni, mert szerintük minden rendben,

Van valami megoldás?

2013. ápr. 7. 16:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Sony Xperia U-n van USB csatlakoztatás, na h ha én most csatlakoztatok egy pendrive-t akkor azt felismeri a telefon?

Akkor arra is rakhatom azokat a dolgokat amik nem fértek rá esetlegesen a telefonra.

Hogyan tudok a WP7-es HTC Radar készülékre . Xap alkalmazást feltenni közvetlenül? (sideload, jailbreak, dev unlock, root)

Nem találtam működő megoldást. Nem akarom feltétlenül root-olni a készüléket, elég lenne, ha Marketplace-en kívüli forrásból is tudnék rá telepíteni. Ha muszáj, hol lehet kapni USB Y kábelt? Van magyar tippek-trükkök oldal HTC Radarhoz, vagy egyéb WP7-es HTC telefonokhoz?

A nokia lumia 720-at megéri majd megvenni közvetlenül a magyarországi megjelenése után?

Vagy érdemes lenne várni 1-2 hónapot, hogy kicsit lejjebb menjen az ára? Mi a véleményetek magáról a telefonról?

Samsung telefonra miért nem lehet számítógépről közvetlenül alkalmazást tenni?

Samsung galaxy mini 2 telefonom van és összekötöttem a számítógépemmel, a samsung oldalán van egy rakás alkalmazás, de onnan nem tudom rátenni. Elég lassú amúgy a net a telefonomon, kínkeserves mire egyet is rátöltök. Van más megoldás?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!