Mit tegyek ha rossz szolgáltató frissítőjével akartam frissíteni a telefonom?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jó lenne átvinni a szamom, de meg kb 5het van míg lejár. Azonban én most akarok venni a vodanal egy telefont, mivel csak most van akcióban.
Na szóval a t mobile letiltotta az Xperia S telefonomat mert apukám elfelejtette kifizetni a számlát (részletre vettük) ő sajnos szenilis nagyon és elfelejtette letiltották mit tudok tenni? :( Sajna letiltották és valahogy meg lehet csinálni? :( ???????????????????!!!!!
A múlt héten pár próbálkozás után sikerült kirootolni a Solámat, JB-t is felraktam, működött gyorsabb volt nem volt problémám, de a kamerát sehol nem találtam, mintha nem is létezne. Kerestem más kamera appokat, de semmi. Ez végett pc companionnal visszatettem az...
Teljesen random módon, hol teljes 4 megás letöltéssel lehet internetezni, hol meg csak 0,2-vel és gyakran meg is szűnik a kapcsolat. (invitel + thomson 360i modem) Most közvetlen a modemre vagyok kötve, és perpill jó, de ilyet a routerrel is csinált. Korábban...
Nem tudjátok,hogy mikor lesz kapható az itthoni szolgáltatóknál a HTC One Mini és kb mennyibe fog kerülni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!