Nokia Lumia 1020 vagy Nexus 5? Esetleg egyéb?
Figyelt kérdés
Melyik telefont válasszam? Más hasonló telefonok?2014. máj. 11. 19:21
1/12 anonim válasza:
Először magadban kell tisztázni, Android vagy Windows alapú mobiltelefont akarsz? Én az Androidot ajánlom, de nem az LG-t, mondjuk egy Samsung vagy Sony?
2/12 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy, én mindkettőt szeretem, de a Samsungokért nem rajongok
2014. máj. 11. 19:30
3/12 anonim válasza:
Igazából saját területeiken (WP - Android) mindkettő igazán jó, gondolok itt a supportra és a folytonos megbízható működésre. Ami talán a Lumia 1020 felé billenti a mérleget, az a kiemelkedő fotós képességek, és a Nokia ingyenes navigációja.
4/12 anonim válasza:
Én a Nexus 5-öt ajánlom mert az Android sokkal jobb, ráadásul az az olcsóbb.
5/12 anonim válasza:
Ez nem LG, ez Nexus. Oké, hogy LG a gyártó, de az semmit sem jelent, magát a hardvert akárki legyárthatná, szoftver viszont színtiszta Android, a legjobb az összes Androidos telefon közül.
Szóval a két oprendszer legjobb telefonjáról van szó nagyjából (bár WP8 ugyanaz kb minden telefonon), így mindenképp jó telefon mellett fogsz kikötni, csak kérdéses, hogy neked melyik OS jön be jobban.
7/12 anonim válasza:
Inkább a G2. Nagyobb szebb kijelzője van és jobb kamerája.
8/12 A kérdező kommentje:
nem igazán szeretem az LG-ket, a Nexus(bár már írta valaki, hogy az nem Lg) egy kivétel
2014. máj. 12. 16:16
9/12 anonim válasza:
Pedig nem rosszak. A Nexus 5-tel is jól jársz.
10/12 A kérdező kommentje:
De milyen szempontok alapján választanátok ezt vagy azt?
Én több pozitívumot és negatívumot is találtam mindkét telefonban.
2014. máj. 12. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!