Conny69 kérdése:
Megszolalhat androidos telefonon a zene magátol?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban többször is előfordult hogy a zene magától megszólalt anyukám telefonján. Volt h éjjel 2kor keltem arra hogy elindult, vagy napközben, csak ugy spontán pedig bilentyü is levan zárva senki nem nyulhat hozzá. 2és fél éves sonyericson xperiárol van szó. Szerintetek mitol lehet?2014. máj. 13. 20:25
1/7 anonim válasza:
Meg van hülyülve. Csináljatok egy gyári beállítások visszaállítást, azt talán rendbe jön. Előtte persze mentesek le mindent róla.
2/7 anonim válasza:
egy androiddal bármi megtörténhet...
4/7 anonim válasza:
igy van..és még értek is hozzá -.-
5/7 anonim válasza:
Azt kétlem de nyugodtan egy skype név ott gyere
6/7 anonim válasza:
mivel akarod alátámasztani az állításom igazságtalanságának mibenlétét te barlanglakó?
mi az hogy skype név ott gyere?
össze szeretnéd mérni a 39%-odat az enyémmel mobiltudásban, ugy hogy értékesítési képviselő vagyok?
ebben nem hiszek
szívesen kiiszlak whiskeyben vagy sörben,vagy szívesen bezuzom a fejed egy utcasarkon ha küldessz face linket
de ne verjük már egymás f*s.zát interneten te gyökér! ;)
7/7 anonim válasza:
Kezd elmenni a súly :D
Amugy meg simán elindulhat, nekem ki szokott kapcsolni néha aztán magától vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!