Akik nagyon ertenek az iPhone-okhoz, azok segitenenek?
Lehet,hogy most le fogtok hurrogni,hogy meg ilyeneket sem tudok,de.....
Ha pl. nekem van egy iPad-em,es amikor megkaptam,csinaltam egy uj Apple ID-t a bekapcsolasanal,akkor ha veszek egy iPhone-t,es ramegyek arra,hogy mar meglevo Apple ID-t akarom hasznalni az iPhone-on is,akkor csak be kell lepnem az Apple ID-mel,es tudom is hasznalni? Tehat nem kell ujra megadnom ilyeneket,hogy telefonszam stb.?
Vagy inkabb erdemesebb egy teljesen ujat csinalni az iPhone-ra is?
Mindenkit felpontozok!
Szia, semmi gond, nem hurrogunk le. ;)
A legjobban úgy jársz, ha egy ID-t használsz több alma készülékhez.
Pl. Felhő szolgáltatás, nyomsz egy fotót a telóval, és ez megy is az iPadre.
Használhatod.
Mi három ID-t is használunk több készüléken. Tehát több készülék és van hozzájuk három ID amit használunk.
Amúgyis célszerű egy magyar és egy USA ID-t csinálni. Sok akció csak az USA-val érhető el.
Kerlek,a lenyegre is valaszoljatok mar......
HA AZ UJONNAN BEKAPCSOLT IPHONE-on ARRA A FUNKCIORA KATTINTOK,HOGY MAR MEGLEVO HASZNALATA,AKKOR CSAK BE KELL IRNOM AZ E-MAIL-t MEG A JELSZOT,ES TUDOM HASZNALNI A TELEFONT(ergo tudok letolteni AppStore-bol stb.),VAGY MEGINT BE KELL IRNOM A TELEFONSZAMOMAT STB.?
(Azert kerdezem,mert amikor regisztraltam iPad-re,akkor egy ossze vissaz telefonszamot irtam be,amit nem irtam fel).
Ugyhogy kerlek valaszoljatok normalisan.
Koszonom szepen!
Felpontoztalak titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!