Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akik nagyon ertenek az iPhone-...

Akik nagyon ertenek az iPhone-okhoz, azok segitenenek?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy most le fogtok hurrogni,hogy meg ilyeneket sem tudok,de.....

Ha pl. nekem van egy iPad-em,es amikor megkaptam,csinaltam egy uj Apple ID-t a bekapcsolasanal,akkor ha veszek egy iPhone-t,es ramegyek arra,hogy mar meglevo Apple ID-t akarom hasznalni az iPhone-on is,akkor csak be kell lepnem az Apple ID-mel,es tudom is hasznalni? Tehat nem kell ujra megadnom ilyeneket,hogy telefonszam stb.?

Vagy inkabb erdemesebb egy teljesen ujat csinalni az iPhone-ra is?

Mindenkit felpontozok!

2014. máj. 17. 07:05
 1/6 JulesM111 ***** válasza:
79%

Szia, semmi gond, nem hurrogunk le. ;)

A legjobban úgy jársz, ha egy ID-t használsz több alma készülékhez.

Pl. Felhő szolgáltatás, nyomsz egy fotót a telóval, és ez megy is az iPadre.

2014. máj. 17. 07:10
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
ha a telefon is a tied és az ipad is akkor ugyanazt az id-t használd
2014. máj. 17. 08:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Használhatod.

Mi három ID-t is használunk több készüléken. Tehát több készülék és van hozzájuk három ID amit használunk.

Amúgyis célszerű egy magyar és egy USA ID-t csinálni. Sok akció csak az USA-val érhető el.

2014. máj. 17. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Kerlek,a lenyegre is valaszoljatok mar......

HA AZ UJONNAN BEKAPCSOLT IPHONE-on ARRA A FUNKCIORA KATTINTOK,HOGY MAR MEGLEVO HASZNALATA,AKKOR CSAK BE KELL IRNOM AZ E-MAIL-t MEG A JELSZOT,ES TUDOM HASZNALNI A TELEFONT(ergo tudok letolteni AppStore-bol stb.),VAGY MEGINT BE KELL IRNOM A TELEFONSZAMOMAT STB.?

(Azert kerdezem,mert amikor regisztraltam iPad-re,akkor egy ossze vissaz telefonszamot irtam be,amit nem irtam fel).

Ugyhogy kerlek valaszoljatok normalisan.

2014. máj. 17. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak rá kell menned, hogy meglévő Apple ID használata, beírod a jelszót, és kész. Nem kell újra megadni adatokat, hiszen már egyszer megadtad őket.
2014. máj. 17. 12:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!

Felpontoztalak titeket!

2014. máj. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!