Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell a Samsung s5230-al...

Hogyan kell a Samsung s5230-al fényképet csinálni? Sehogyse sikerül.

Figyelt kérdés
És a pannon feliratot el lehet valahogy tüntetni a háttérképről?
2010. jan. 14. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:

A feliratot el tudod tolni az ujjaddal oldalra.

Fényképezni: oldalra fordítod a telefont, megnyomod a jobb oldal felső részén a gombot. Ha video-ra van állítva, akkor megérinted a képet, átvált fényképezőre. Ugyanott jobb felül exponálsz. A hangerő szabályzó gombbal alul zoom-olhathsz.

2010. jan. 14. 18:25
 2/7 A kérdező kommentje:

A feliratot eltüntettem,de fényképezni nem tudok :S

Elfordítottam oldalra,megnyomtam a kamerát és nem történik semmi....grrrrrrr

2010. jan. 14. 18:28
 3/7 anonim válasza:

Nyomsz egy Menü-t, majd válaszd ki a Fényképező nevü kis ikont.Ha ígysem akar elindulni, akkor a telefonnál van a hiba.Bár a saját készülékemen én is a fenti hozzászoló szerint szoktam fényképet késziteni nekem tökéletesen megy.

Vidd vissza hátha tudnak vele mit kezdeni.

2010. jan. 14. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Megnyomod az exponáló gombot, kattintasz. Viszont azon én is meglepődtem, hogy nem hagyja a képernyőn a megörökített képet, és mindig el kell "másznom" a galériáig, ha meg akarom nézni, hogy mit fényképeztem. Nem lehet, hogy nálad is ez a baj? A jobb alsó sarokban van egy kis nyíl, fehér alapon, onnan lehet könnyen elérni a készített képeket. Bocsi, ha nem ez a baj, én meg hülyeségekről magyarázok itt neked. :) -.-"
2010. jan. 14. 18:53
 5/7 anonim válasza:

Nekem is Samsung telóm van és igaza van az előttem szólóknak. Csak pl. az enyémen sem elég, ha csak rányomsz a gombra, hanem nyomva is tartod, amíg nem vált át a képernyő.

Starfall

2010. jan. 14. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült :) Köszi......
2010. jan. 14. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Így tudjátok beállítani azt, hogy amikor elkattintottad a képet és utána lássad egy pár másodpercig, hogy milyen lett a kép:menü->fényképező->fogaskerék ikon(bal oldalt alul)->utána (jobb oldalt felül) a fogaskerék ikon->ellenőrzés.Remélem tudtam segíteni
2010. jan. 15. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!