Ti most ha tehetnétek milyen telefont vennétek?
(nem baj ha még nem most fog jönni)
Jelenleg iphone 6+ telóm van, de szerintem hamarosan cserélem, vissza mennék androidra (jailbreak hiánya miatt/mert az apple csak 1 év garanciát ad)
Amit én kinéztem az HTC 10-lenne, főleg most hogy vissza hozták a nyomógombot, és nem a kijelzőből vesz el...
Nektek mi a véleményetek a htc 10-ről illetve mit vennétek?
A HTC 10 nagyon jó döntés. Az év egyik legjobb telefonja, brutálisan gyors, jól optimalizált és szép. Annyi, hogy az nem gomb, csak egy kapacitív érintő, de a funkciója ugyanaz. Én is a HTC 10-el szemezek, de! Az új OnePlus 3 is megfogott, hiszen 125K és 6GB RAM(!!!), amit beleraktak, bár hasonlít a HTC eddigi telefonjaira. A Galaxy S7 edge is magyon tetszik, de a szoftver miatt kihagytam. Nexus 6P-m volt, isteni teló, de nagyon nagy. A jelenlegi android felhozatalból amit választanék most:
1, HTC 10 (szoftver optimalizáció miatt)
2, Galaxy S7 Edge (kamera és kijelző miatt)
3, OnePlus 3 (ram és ár miatt)
Ha az ár nem faktor, akkor a HTC 10 egy bombabiztos döntés.
Motoroláról én eddig csak rosszat hallottam, de nincs is olyan telefon tőlük ami érdekelne (beleértve a nexus 6ot is)
Samsung s7 edge nekem olyan fura volt, hogy domború, de annyira samsungot sem szeretem (samsung wave eset miatt, mikor úgy döntettek, hogy dobják a badát mert nem jött be)
Viszont ez a OnePlus 3 beszáll a játékba :D 125k ért rakat jó dolgot adnak.
Bár mondjuk htc mellet van hogy ők tuti jól optimalizálnak illetve ott a menő rom készítő venom team is, bár mondjuk 195-270ezer kicsit drágának tartom)
Iphone 7 pletykák alapján eddig nem tetszik, meg tényleg addig szerettem az iphone-t amíg volt rajta jb (napokban teszteltem a ios10 bétát hááááááát azt mondom inkább köszi elég volt)
Én már tudom, hogy szeptemberben 2 telefon közül fogok választani.
Iphone 7 vagy note 6
Igazából ha most keveset mutat az alma..ahogy azt a pletykákból lehet hallani akkor note6...de ha nem akkor mindenképl iphone.
Nagyon várom már a nyár végét...habár lehet s8 at megkéne várnom, hogy milyen lesz..majd meglátom.
Nem a reklám helye de itt:
Ha veszel valahol vigyázz, hogy EU-s modell legyen, mert árulnak "szürkeimportos" Ázsiai régióra gyártott készülékeket is, ezek olcsóbbak, a garancia és a nyelvi lokalizáció miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!