ELEPHONE Ele S1 dual telefonról vélemények? Eddig még nem is hallottam a márkáról, így minden érdekel! 22/L
35ezer sok egy olyan mobilért, amelyikben csak 1 GB ram van, egy kicsivel többért megkapod a Vernee Thort, amiben 3 GB van:
# 2 Rossz helyen kerested, 40ezer, de megéri azt a pluszt:
Eszerint 2GB ram van benne és a teljesítménye se rosszabb mint a Thornak. Ráadásul 100 dollár, ami olcsóbb mint a Thor.
Viszont az árukereső szerint meg csak 1GB ram van benne és még a proci is rosszabb.
Valahol sántít a specifikáció.
Tehát, ha az első a jó specifikáció akkor 100 dollárért simán jó vétel az Elephone.
Én is inkább a Vernee-t javasolnám, az idei ár/érték bajnokot. 40.000-ért kétszer olyan jó telefont kapsz. A belső tárhely is nagyobb, és a RAM is lényegesen üti az Elephone-t.
Az Elephone egyébként nem rossz telefon, csak kevés a RAM a MediaMark szerint. Nem ezzel, hanem egy másik telefonnal jártam már rosszul. Megrendeltük, kevés volt a ram, és volt rajta millió előretelepített törölhetetlen alkalmazás, ilyen hülyeségek, aminek alapvetően nem volt semmi haszna, csak vagy 7 újabb csevegőapp + a google alkalmazások. Utánna kell nézni, hogy mik vannak rajta előretelepítetten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!