Sony Xperia Z C6603 melyik oldalról vásároljam meg?
Figyelt kérdés
Tudom hogy régebbi telefon de nekem teljesen megfelelő.Szerintetek megbízható lehet ilyen régi telefon ?Valószínű sokat állt vagy valami után gyártott utolsó darabok.
2016. jún. 23. 10:47
1/11 anonim válasza:
Simán jó lehet. Mondjuk a boltokat kérdezd meg, mert lehet, hogy rég elmentek már azok a telefonok, csak bent ragadtak az arukereso.hu rendszerében.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megpróbálom :)
2016. jún. 23. 11:05
3/11 Wadmalac válasza:
2 évig használtam, jó kis masinák. Egyetlen fájdalmam volt vele az, hogy szürkületben, vagy sötétben vakuval már nagyon hangyás képeket csinált.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem csak jó tapasztalataim vannak az xperiákkal.
Előző telefonom egy Arc S volt amit 5évig használtam de sajnos leejtettem és betört az érintő.
2016. jún. 23. 11:44
5/11 anonim válasza:
Gondolom nem lilát akarsz, így csak az ehs-nél tudsz venni pl feketét.
Ha új bontatlan, megéri. Mondjuk mivel régi tipus, így én személyesen mennék be érte, úgy nem lesz félreértés.
6/11 anonim válasza:
Amúgy kicsit gyűjtenél még és egy Z2 70 körül lenne.
Én majd Z3-at veszek 85-ért, csak még gyűjtök :D
7/11 Wadmalac válasza:
Azért elárulom, nekem a Z úgy működött tökéletesen, hogy az XDA Developers oldaláról húzott Existenz romot használtam rajta, folyamatos OTG frissítéssel. A gyári rom funkcióit keveselltem. Az Existenz meg olyan jó, hogy ha Sony így tudna stock romot optimalizálni, megcsókolhatná a saját seggét. :D
8/11 A kérdező kommentje:
jóó ez nekem magas :D z2 jobban megérné ? igazából csak hotmail facebook időkep néha youtube használat miatt kell okostelefon meg a kamerája jó legyen játszani nem szoktam rajta
2016. jún. 23. 13:46
9/11 A kérdező kommentje:
vagy a z3 igazából az árba beleférne nekem csak nem tudom honnan rendeljem meg csak kártyafüggetlen költség mentes telefont akarok venni nem kell előfizetés
2016. jún. 23. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!