Szeretnék egy jó telefont, Samsung vagy Iphone éri meg jobban? (lent)
Figyelt kérdés
Tervezem lecserélni a WP-m mert nem szeretem. Persze, vágyom egy Iphonera, mert 1) nagyon tetszik 2) hype, de azért pl 300ezret nem adnék érte (majd ha kijön a 7).
Ha már újat veszek, a legújabbat szeretném majd venni, bármelyiket választom (vagy max 1-el korábbit). Ha félretesszük a nagy neveket, szerintetek melyik jobb, melyik éri meg jobban?
Egyébként Iphone 6-nak lentebb megy za ára, ha kijön a 7? Gondolom igen, de meg fogja érni még akkor 6-ot venni?
2016. jún. 26. 10:40
1/3 A kérdező kommentje:
Olvasva a leírásom, elég rosszul sikerült megfogalmazni. Tehát az elsődleges kérdésem az lenne, hogy Iphone 6-ot a 7 kijötte után is megéri venni, vagy már elavult lesz rendszerileg stb?
2016. jún. 26. 10:45
2/3 anonim válasza:
Hogy lenne már elavult. De akkor már 6s-t inkább. Nekem 6s van, ez az első iphone-om, 7. hónapja van meg és eddig semmi probléma nincs vele. Iszonyat gyors, nem akad, megfelelő a mérete, szép a képernyő, szép képeket csinál, de nagyban függ a kép minősége a fényviszonyoktól. Bent én nem tudok vele jó képeket csinálni, mert elég sötét a szobám. Ezen kívül nem tudok hibát találni benne. A samsungról nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt még androidos samsung telefonom. Ez előtt egy nagyon rossz huawei-em volt, én annak hatására döntöttem úgy, hogy soha többet android, de lehet hogy egy magasabb kategóriás telefonon jól fut. Személy szerint az iphone-t csak ajánlani tudom, mert abszolút megbízható és hosszú távú befektetés.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én a Windows Phonal vagyok így, először nagyon megtetszett, de mióta ténylegesen használom és látom, milyen, azt mondom hogy egyszer legyen pénzem új telefonra és soha többé WP... semmi alkalmazás rá, rémesen sokáig tart mire képet készít ráadásul rossz a minősége a jó kamera ellenére...
2016. jún. 27. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!