Ez most így igazságos?
Nem azért van amit az első leírt, hanem azért mert az Android nyílt rendszer.
iOS-ra is csak "feltörés" (jailbreak) után lehet bármi külső forrásból rárakni.
Az sem igazságos, hogy a Microsoft kifizet egy valag pénzt a Minecraftért, meg még egy csomó munkaórát a nem éppen puszira dolgozó fejlesztőiknek, hogy portolják a játékot az egyébként tényleg haldokló platformjukra, te meg sajnálsz 2300 forintot azért, hogy játszhass vele.
És akkor gondolj bele, mit érezhetnek azok a fejlesztők, akik a karrierjükből éveket áldoztak arra, hogy kompetens Windows Phone fejlesztőkké váljanak.
Az élet nem igazságos. Szokd meg.
#2 Márpedig pont ez a lényeg. A piaci részesedése alacsony, ezért nem foglalkozna vele annyira. Ezért hátrálnak ki mögüle.Azt hitték, hogy majd megváltják a világot és mobilon is mindenki azt fogja használni. Én személy szerint nagyon örültem volna neki. Mondjuk nem ezzel a csempés rendszerrel. Egy jól működő win7 a Samsung S7 edge-n álmaim netovábbja lenne.
Lehet minuszolgatni, csak mert más a véleményen, nem hat meg. De szerintem a jelenlegi állapotában a WP nem jó és nem éri meg. A hibáival együtt is használhatóbb az Android.
"Nem a telefon rossz, a WP."
Már a WP is elindult egy jó irányba a 8, és 8.1-el de aztán jött a Windows 10 Mobile...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!