Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki vett már esetleg...

JimJoe kérdése:

Valaki vett már esetleg Vernee Thor nevű telefont? Ha igen, milyen?

Figyelt kérdés

35-50 ezres kategóriában keresek telefont és ez nagyon megtetszett, csak nem nagyon vettem eddig ilyen ismeretlen márkájú telefont. Habár a tesztek alapján jónak tűnik, megnyugtatóbb lenne hallani, hogy valaki használja és működik. Arra lennék még kíváncsi, hogy mégis elromlana, hol lehetne szervízeltetni? Ha ez nem jó, akkor mit lehetne venni ilyen árban?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 27. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ma érkezett meg és nagyon meg vagyok elégedve vele.
2016. júl. 5. 22:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. júl. 6. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nemrég redeltem egyet, és tényleg nagyon jó döntés volt. Eddig 100%-ig meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom. Megbízható, amit írnak róla azt tudja.
2016. júl. 11. 20:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha valami negatív dolog felmerült valakinél arra kíváncsi lennék. Amúgy úgy tűnik, hogy jó.
2016. júl. 12. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező,és a töbiek, hogy vált be?Én is kedvet kaptam,és megrendeltem...érdekelnének a tapasztalatok.
2016. nov. 25. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bevált!
2016. nov. 25. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Adja, amit írnak róla 👌
2016. nov. 26. 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedden megerkezik nekem is,mar nagyon kivancsi vagyok ra.
2016. nov. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!