Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítsek kérlek! Eltűnt ág...

Segítsek kérlek! Eltűnt ág összes jegyzetem! (? )

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki írná hogy nem jó kategóriába írom..tudom. De az elektronikai cuccok kategóriában olyan mintha észre sem vennék a kérdésem és nagyon kétségbe vagyok már esve:(( iPhone 5c készülékem van. Rengeteg jegyzetet írtam bele és nagyon fontosak voltak. Az imént vettem észre hogy azt írja 0 jegyzetem van. Nagyon kétségbe estem rettentően fontos jegyzetek voltak. Kérlek segítsetek! Nektek volt már ilyen? Mit tehetnék? Nem iCloud-ra volt mentve. Ugy latom frissítés történt a jegyzeteket illetően és eddig volt iCloud mappa meg a telefonon lévő. Mostmár csak iCloud van és én természetesen a másikba mentettem.
2016. jún. 27. 22:02
 1/7 anonim válasza:
Most már sz*ptad, nem volt icloud úgyhogy sírhatsz az adatok miatt. (ezért kell mindent menteni)
2016. jún. 27. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy miért törlődnek az adatok egyik percről a másikra.. Minden más megvan. Zenék, képek, letöltött könyvek stb.
2016. jún. 27. 22:09
 3/7 anonim válasza:
Arra celzol, hogy egy feltehetoen talalt, esetleg lopott keszulek iCloud kodjat szeretned feltorni?
2016. jún. 27. 22:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem éppen...😳 Nem volt iCloud-om épp ez a probléma.. Szimplán csak a telefonra mentettem le a jegyzeteket és egyik pillanatról a másikra csak úgy eltűntek.
2016. jún. 27. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
De most őszintén annyira nehéz beállítani egy iCloudot meg mentést? 1 perc se kell hozza, aktivalasnal meg fel is kínálja.
2016. jún. 28. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem nehéz de értsétek meg, nem tudtam hogy csak így eltűnhetnek fontos dolgok. Mertem bízni a telefon gyártóiban hogy ha egyszer van olyan mappa hogy a telefon jegyzetei(nem iCloud) akkor az is tökéletesen meg tudja nekem őrizni az adatokat. Nem így lett
2016. jún. 28. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 1 példányban őrzött digitális adatot nézd úgy, hogy folyamatosan a halál farkán billeg és minden napja ajándék. Még a csodálatos ájfón esetében is.
2016. jún. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!