Megéri Samsung Galaxy S6-ot venni 2016-ban?
Figyelt kérdés
Vagy szerintetek jobb lenne valami aktuális telefont venni? Pl. Galaxy A5 2016? (iPhone-t ne ajánljatok kérlek, ára miatt nem igazán jöhet szóba.)2016. jún. 28. 19:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem az S6 sokkal jobb, mint az A5. Gyorsabb, jobb az aksija, nagyobb a memóriája. Nekem S6 edge van, anyukámnak A5, de ha frissítéseket meg ilyeneket csinálok a telóján, mindig nehezrbben boldogulok vele, mint az S6tal. De szerintem még kinézetre is jobb az S6.
4/6 anonim válasza:
Hát ha nem vagy power user, nem zavar, hogy elég gyorsan lemerül az akksi, akkor jó. Az akkumlátort leszámítva minden szempontból kifejezetten jó telefon, a rendszert is viszonylag javították a 6.0-val.
Nameg vigyázz majd rá, csúszik az üveg, és könnyen törik.
5/6 anonim válasza:
Az A5 és az S6 nem egy kategória. Egyértelmű hogy az S6 jobb.
6/6 anonim válasza:
S6 is aktuális telefon, hiszen tavalyi csúcsmodell. Simán megéri még mindig megvenni, főleg, hogy az S7 lejjebb nyomta az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!