Mik a velemenyetek ezekrol a telefonokrol? (Tobbi Lent)
Figyelt kérdés
Erdekelne hogy melyik telefon a jobb es az is hogy miert.
A telefonok: Samsung Galaxy A5
Sony Xperia M4 aqua (a 16 GB-s)
Elore is koszonom!
#mobil #telefon #Samsung #Sony #Samsung Galaxy #Sony Xperia #Samsung Galaxy A5 #Sony Xperia M4 Aqua #Sony Xpeia M4
2016. jún. 30. 20:14
1/6 anonim válasza:
A Samsungot felejtsd el túlárazott. A sony xperia m4 aqua jó telefon épp most arról írok. De a legjobb választás ebben az árkategóriában a huawei p8 lite.
2/6 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 3 ebben a kategóriában a legjobb.
Ha "népszerűbb" és "márkásabb" telefon kell akkor inkább huawei p8 lite
Samsungról tudni illik hogy alsó kategóriában eléggé gyenge telefonokat dob ki..
Sony-nak ez a készüléke nem nagy durranás, kb annyi a vászíszdász hogy vízálló
3/6 A kérdező kommentje:
De en nem szeretnek ilyen telefonokat venni!En valami Sony-t, Samsung-ot, HTC-t szeretnek venni!(egyik ismerosomnek Huawei-e van es nincs vele megelegedve)
UI.:Koszonom a valaszokat!
2016. júl. 2. 15:56
4/6 anonim válasza:
Sony xperia m4 aqua jó teló nekem ez van és meg vagyok vele elégedve szeretem :) és nekem csak 8gb s van :$
5/6 anonim válasza:
Nekem az első van:)Én nagyon szeretem kicsit tenyleg drága volt de én meg vagyok vele elégedve:) és sose fagy le:)
6/6 anonim válasza:
Az. M4 aqua jo telo, és a marshamallow frissítéssel a 8gb tárhely se lesz kevés, vagyis valahogy megoldják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!