Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek hogy döntsek?...

Szerintetek hogy döntsek? (Iphone vs PC)

Figyelt kérdés
Nemtudom eladjam e a videókártyám,ha eladom persze akkor tudok venni egy iPhone 6 ost,ami régi vágyam,de akkor viszont nem fogok tudni játszani a számítógépemen,viszont ha nem veszek iPhone-t akkor a gépet tudom feltuningolni,hogy bármit játszhassak,de nemtudom a 2 őt megvalósítani,kell egy jó indok,gondolatokat várok,jókat rosszakat.

2016. júl. 2. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem gép,egy 20 ezres Nokia meg majd elég lesz,ne félj, a noki nem fog lefagyni.:d
2016. júl. 2. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Most van telefonod? Működik? Ha igen a válasz, ne add el a videókártyád. Soha nem fért a fejembe, hogy lehet vágyni egy telefonra. Ha most megveszed irreálisan magas áron, és pár hónap múlva kijön az újabb, akkor megint lehet másra vágyni. Van értelme?
2016. júl. 2. 14:07
 3/13 anonim válasza:
51%
Hát nem tudom ,èn szemèly szerint nem cserèlnèm be a drága video karimat egy Ifos-ra. A gèped mèg mindig jònak fog számìtani,amikor az a telò már règ elavult lesz,föleg ha mèg tuningolsz rajta. A kèrdès persze,hogy te mit akarsz..ha nem akarsz nagyon kockulni csak angry birds-özni arra jo a telò :D
2016. júl. 2. 14:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Telefon azért lenne jobb(Szerintem) Mer iskola,sok edzés keveset vagyok othon és azért kellene egy normális ami tényleg minden vágyat kielégít (nem kell férreérteni) xd így viszont a gép háttérbe marad mivel keveset fogom használni,idő is kell a tanulásra,már nincs olyan sok időm mint rég
2016. júl. 2. 14:25
 5/13 SEFOX DDI válasza:
100%

Szerintem PC. Egy PC-t százféle dologra lehet használni. Az Iphone meg egy kalap kaki. Bármi problémád van vele, az apple nem fog segíteni, a magyar nyelvű támogatás az addig megy, hogy kapcsolom egy másik kollegámat, az angol nyelvű pedig, ön Eu-ban vette a telefont így nem tudunk segíteni.

A PC a lehető legjobb választás, az Iphone 20x job a Nokia Lumia (windows Phone) telefonok!

2016. júl. 2. 14:35
 6/13 BM-Striker ***** válasza:
100%

iPhone 6-ot mér nem ári mag venni újonnan, mivel már 2 éves, csak 6s-et veg SE-et.

Jobban járs ha géped fejleszted.

2016. júl. 2. 17:23
 7/13 anonim válasza:
3. Vagyok. Ha mindenkèpp telòt akarsz ami "kielègìt" :D, Akkor vegyèl egy közèpkategòriás HTC-t. Fele annyiba kerül,ès ugyan annyit vagy többet tud mint az èpöl.
2016. júl. 2. 18:06
 8/13 BM-Striker ***** válasza:

Középkategóriás HTC-k pont nem jó vételek.

HTC nagyon jó felső kategóriás készülékeket csinál, de az olcsóbb kompromisszumos modelljeik nem sikerültek jól az utóbbi években.

2016. júl. 2. 18:52
 9/13 anonim válasza:
Na jò okè,de a csùcsmobiljuk az jobb mint az iphone,ès kevesebb
2016. júl. 2. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
Az ájfónt vedd meg mindenképpen. PC-t már csak a bvzik használnak.
2016. júl. 2. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!