Létezhet olyan, hogy a telefonom magától törli a sim kártyáról a névjegyeket?

válasza:

válasza:A névjegyeket vagy a SIM kártyán tárolod, vagy a telefonmemóriában.
Nem lehet, hogy csak az egyikeket mutatja?

válasza:Windows-oson szerintem csak a telefonon tároltakat látod. (A SIM kártyán lévőket csak importálni lehet.)
Nem változtattál valamit a Microsoft fiókoddal kapcsolatban? Talán a jelszó megváltoztatás is okozhat ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Tehát az lenne a gond, hogy SIM kártyáról véletlen letöröltem minden névjegyet, azt valahogy visszalehetne csinálni?
Sziasztok ! Van egy régebbi Nokia (nem okos,nem androidos csak sima mobil tel.) Nem férnek el a memóriában már a telefonszámok, mert több mint 1200- nak kellene benne lennie. Micro SD kártyával lehet úgy bővíteni (nem exportálni/inportálni) hogy tárhelyként...
van egy samsung galaxy s advance okos telefonom és sehogy sem tudom szinkronizálni a névjegyeket. rámegyek hogy névjegyek szinkronizálása a sim kártyáról és azt írja nem található rajta név. bele raktam egy régi nokiába és azon érdekes ott vannak a nevek a sim kártyán. mi lehet a gond ?
Ha a névjegyzék beállításaiban a használt memóriát átállítom Telefon/SIM-re, miért írja ki, hogy "sikertelen művelet" és miért nem tudok egy darab új név/telefonszámot sem elmenteni (sikertelen művelet). Ugyan ez van ha a használt memóriát csak Telefonra állítom. Ha a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!