Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az új Nokia 3310 tud wifi-re...

Az új Nokia 3310 tud wifi-re csatlakozni?

Figyelt kérdés

Csak mobilnettel lehet rajta netezni vagy tud wifi-re is csatlakozni?

Hozzáértő válaszoljon pls.

2017. márc. 1. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Az összes cikk kiemeli, hogy rendes mobilnet sincs benne.. Oly nehéz olvasni egy kicsit?
2017. márc. 1. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Minek wifi, ha netezni sem nagyon lehet vele?
2017. márc. 1. 11:25
 3/8 Wadmalac ***** válasza:
88%

WLAN No

[link]

2017. márc. 1. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Minek neked vintage mobil ha tulajdonkeppen android kellene.
2017. márc. 1. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Amugy van rajta EDGE, tehat elmeletileg kellene menjen rajta a net.

[link]

Azt nem tudom hogy a te szolgaltatodnal van e EDGE vagy nincs.

2017. márc. 1. 12:29
 6/8 Wadmalac ***** válasza:
100%
A GPRS és EDGE nem szűnt meg. Csak lassú mint a dög.
2017. márc. 1. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:

A hivatalos oldalon nincs sok szó erről (call and text 2G-n, ennyi), viszont van rajta Opera mini böngésző, ebből az következhet, hogy wikipédiát azért lehet majd olvasni, de csodát ne várjunk :-)

Wifi az egészen biztosan nincs.

2017. márc. 1. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. márc. 2. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Nokia 701-es telefonom nem csatlakozik a wifire. Miért?

Megtalálja, érzékeli a wifiket, de nem csatlakozik rá egyre sem. A csatlakozásnál ezzel találkozom: A csatlakozás sikertelen. A kapcsolat nem érhető el.

Nokia lumia 435 telefon beázás után nem csatlakozik a wifihez. Hol lehet a gond? Hogyan lehet megoldani?

Fél éve beázott a telefonom, akkor nem is lehetett használni kb. egy hete bekapcsoltam minden tökéletesen működik de wifit nem akarja érzékelni. Néha igen és akkor rácsatlakozik de pár perc és azonnal le. A mobilnetet nem próbáltam. Mennyibe kerülne megcsináltatni?

10GB mobilnet meddig elég? (lent)

Erre használnám: Néha felmenni Instagram/Facebook-ra. Whatsappon vagy Messengeren küldeni pár képet vagy beszélni. És Snapchatre néha. A "néha"-t úgy értem hogy nem biztos hogy minden nap. Általában nem szoktam egész nap instán vagy facen lógni csak ha nem mentem...

Nokia asha 501 telefonon nem működik az internet (wifi), mert a tanúsítvány lejárt és állítsam át a dátumot?

Mik ezek a tanúsítvány cuccok a nokiánál? és miért állítsam át a dátumot, időt, időzónát? ha jóra írom akkor se jó, ha rossszra akkor se vagy ezt irja ki: creating a secure connection aztán hogy állítsam át a dátumot vagy azt, hogy can t load this page at...

Nokia Lumia 735 mi baja lehet?

Sziasztok. Kb 3 napja vásároltam ezt a telot amit tudni kell róla, win10van rajta es simkartya nincs benne mert nano sim kell bele de meg nem volt idom venni bele..! Na szóval az a gond hogy ra csatlakozik a wifire es működik egy percig kb utána megszakad es ezt jatsza...

Nokia lumia 735-ös telefonnal nem tudok csatlakozni a wifire, egyik pillanatról a másikra történt, hogy nem működik. Mit csináljak?

újraindítottam a telefont, kikapcsoltam az adatforgalmat, kikapcsoltam a wifit és vissza, nem működött, töröltem a kapcsolatot és újra feljelentkeztem rá jelszóval. semmi. nem a wifi a ludas, laptopról megy. már nem tudom mit tudnék még megpróbálni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!