Az új Nokia 3310 tud wifi-re csatlakozni?
Csak mobilnettel lehet rajta netezni vagy tud wifi-re is csatlakozni?
Hozzáértő válaszoljon pls.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Amugy van rajta EDGE, tehat elmeletileg kellene menjen rajta a net.
Azt nem tudom hogy a te szolgaltatodnal van e EDGE vagy nincs.

válasza:

válasza:A hivatalos oldalon nincs sok szó erről (call and text 2G-n, ennyi), viszont van rajta Opera mini böngésző, ebből az következhet, hogy wikipédiát azért lehet majd olvasni, de csodát ne várjunk :-)
Wifi az egészen biztosan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Megtalálja, érzékeli a wifiket, de nem csatlakozik rá egyre sem. A csatlakozásnál ezzel találkozom: A csatlakozás sikertelen. A kapcsolat nem érhető el.
Fél éve beázott a telefonom, akkor nem is lehetett használni kb. egy hete bekapcsoltam minden tökéletesen működik de wifit nem akarja érzékelni. Néha igen és akkor rácsatlakozik de pár perc és azonnal le. A mobilnetet nem próbáltam. Mennyibe kerülne megcsináltatni?
Erre használnám: Néha felmenni Instagram/Facebook-ra. Whatsappon vagy Messengeren küldeni pár képet vagy beszélni. És Snapchatre néha. A "néha"-t úgy értem hogy nem biztos hogy minden nap. Általában nem szoktam egész nap instán vagy facen lógni csak ha nem mentem...
Mik ezek a tanúsítvány cuccok a nokiánál? és miért állítsam át a dátumot, időt, időzónát? ha jóra írom akkor se jó, ha rossszra akkor se vagy ezt irja ki: creating a secure connection aztán hogy állítsam át a dátumot vagy azt, hogy can t load this page at...
Sziasztok. Kb 3 napja vásároltam ezt a telot amit tudni kell róla, win10van rajta es simkartya nincs benne mert nano sim kell bele de meg nem volt idom venni bele..! Na szóval az a gond hogy ra csatlakozik a wifire es működik egy percig kb utána megszakad es ezt jatsza...
újraindítottam a telefont, kikapcsoltam az adatforgalmat, kikapcsoltam a wifit és vissza, nem működött, töröltem a kapcsolatot és újra feljelentkeztem rá jelszóval. semmi. nem a wifi a ludas, laptopról megy. már nem tudom mit tudnék még megpróbálni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!