Miért nem kapcsolódik a wifihez a telefon?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem az kérdezem, hogy mivel?-wifivel, hanem, hogy HOGYAN?!
Tegnap még minden jó volt, ma egyszerűen nem. Már mindent újraindítottam, a WiFi kódot is újra beírtam a telóba, de semmi. Olvastam valami IP cím összeférhetetlenségről, talán az a ba? Nem sokat értettem belőle.
Leejtettem az iPhone 5s-em próbáltam már újraindítani, bekapcsolni de semmi. Töltőre raktam, nem jelezte ki azt a kis akkumulátor jelet. Semmire sem reagál. Valaki segítsen légyszi!
Rootoltam a telefonom a (kingo root) nevezetű programmal Lenova a2010 újraindítottam és nem kapcsol vissza! Bekapcsolom rezzen egyet kidobja a Lenovo feliratot és tovább nem lép! A neten is próbáltam találni megoldást de nem jártam sikerrel ezért kérdezem meg itt! Ha...
Máshol is próbáltam de semmi. Ha bekapcsolom akkor pár másodpercig működik aztán szét kapcsol. LG spiritem van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!