Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem kapcsolódik a...

Miért nem kapcsolódik a wifihez a telefon?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy s5öm van és idáig teljesen jó volt és tudott csatlakozni a wifire ma is rátudtam de mikor hazamentem akartam az otthonira és csak azt írja ki hogy kapcsolódás és ip cím lekérése de nem tud rácsatlakozni

2017. márc. 12. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
indítsd újra a wifit és a telefont, esetleg nézz meg másik készüléket hogy az tud-e csatlakozni a wifire
2017. márc. 12. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi már megoldódott és igen csak a routert kellett újra indítani. :)
2017. márc. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kapcsolódik telefonom az in- ternethez?

Nem az kérdezem, hogy mivel?-wifivel, hanem, hogy HOGYAN?!

Anyukámnak van egy Huawei P8 Lite telefonja, ami rácsatlakozik az itthoni WiFirouterre, de internet nem megy a telón. Ugyanarra a routerre...

Tegnap még minden jó volt, ma egyszerűen nem. Már mindent újraindítottam, a WiFi kódot is újra beírtam a telóba, de semmi. Olvastam valami IP cím összeférhetetlenségről, talán az a ba? Nem sokat értettem belőle.

Segítség! Nem kapcsolódik be az iPhoneom, mit tegyek?

Leejtettem az iPhone 5s-em próbáltam már újraindítani, bekapcsolni de semmi. Töltőre raktam, nem jelezte ki azt a kis akkumulátor jelet. Semmire sem reagál. Valaki segítsen légyszi!

Rootolás után miért nem kapcsolódik be a telefon?

Rootoltam a telefonom a (kingo root) nevezetű programmal Lenova a2010 újraindítottam és nem kapcsol vissza! Bekapcsolom rezzen egyet kidobja a Lenovo feliratot és tovább nem lép! A neten is próbáltam találni megoldást de nem jártam sikerrel ezért kérdezem meg itt! Ha...

Pár napja nem kapcsolódik a telefonom semmilyen wifihez. Mi lehet a baj?

Máshol is próbáltam de semmi. Ha bekapcsolom akkor pár másodpercig működik aztán szét kapcsol. LG spiritem van.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!