HUAWEI Mobil Wifi E5785 aktiválása és kezdeti beállításai?
Kapcsolódó kérdések:
A kérdés hülyén hangzik de ha hard resetelek mi lesz? Egy szóval: Mik egy router alap beállitásai lesz net vagy a wifi kód változik?
Megvettem a GTA 5-öt dobozos verzióban még tavaly nyáron, mert úgy olcsóbb volt mintha Steam-en vettem volna meg, nem is kevéssel. Viszont a jövőben úgy néz ki, hogy nem feltétlenül lesz alkalmam mind a 7 DVD-ről feltelepíteni a játékot. Lelehet a játékot hivatalosan...
Szóval. Elköltöztünk és át akarjuk hozni a routert. Majd újra be kell állítani mindent, vagy elég csak áthozni és megmaradnak a beállítások?
És hogy mm a nyaki satutól a floyd leszorítóig a húrok hossza?
Boot és setup felirat. Tolna. Net fiókhoz kifelé menő smtp kiszolgáló beállitásai?
Valamiért most nem működik a Laptopomon a Wifi-n keresztül Internetezés. Még 1 éve vettem egy Routert az Asztali gépemhez ami a DSL-el csatlakoztattam minden oké volt az asztalin is, és a laptopon is működött a NET. Ma teljesen leállt az Internet, aztán megcsináltam 4...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!