Amazfit T-Rex 3-ról mi a véleményetek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Adott egy Xiaomi Amazfit Gtr 4 okosóra! Mivel elméletileg Kínai régiós, sajnos Kínai nyelven is van. Több fórumon is kutattam, olvastam utánna hogy hogyan is lehettne ezt a problémát orvosollni. A legtöbb helyen azt írták hogy a Kínai régiós gtr 4 is támogattja az...
Sziasztok! Nem tudok dönteni 3 féle óra között: - Huawei watch gt 2 pro - Amazfit gtr 3 pro - Garmin venu Xiaomi mi 9T pro telefon mellé,egy Amazfit stratos 2-t váltana. Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg egy GTS 2 mini órám van, ez 1 év után elkezdett vacakolni, folyamatosan újraindítgatta magát, az Alza ki is cserélte januárban. Azonban amit kaptam, ezen pontatlan a GPS, de ilyen 400-500 méterekkel mér teljesen mást, mint amennyit kellene. Közben volt egy GTS...
Mik a fő különbségek azon kívül, hogy a pro működik hívás kihangosítóként? Meg hogy a sima gtr3 hosszabb akku idővel bír?
Ezek alváshoz, meditáláshoz ajánlott fülesek. Mennyire adnak jó zenei élményt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!