Összekötöttem a hifimet és tv-met aux pros fehér vezetékkel és nem működött. Miért?

válasza:

válasza:

válasza:Lehet, hogy az RCA a tévén nem is kimenet volt, sőt, nagyon valószínű.
Faterom Samsungján is van millió csatlakozó, de csak 3,5-es fülhallgató kimenet és egy optikai kimenet van.
Kapcsolódó kérdések:
Azt tudom, hogy a sárgában megy az analóg video jel és a pirosban kell elvileg lennie a tápellátásnak, de nem tudom, hogy a fehér mire való és, ha van a kamerán akkor változtat e vmit a kötésen.
Úgy olvastam hogy nem fogják tovább árulni a fehér macbookot ez igaz? Egyébkén már az amerikai hivatalos Apple oldalon sincs fent. És meddig lesz a boltokba még nem tudja valaki?
VGA kábel jön ki a laptopból, bemegy a konverterbe, abból pedig S-Video kábel megy a TV-be. Nem olyan durva akadozásról van szó, csak a mozgó részeknél nem olyan folyamatos a kép. Mintha nem menne át rendesen a jel, vagy nem tudom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!